R
Ronak
Guest
hi.guys.im буде мій останній проект року на Imple.CDMA чіпа на базі ПЛИС.
м мети, ...
1.generating. M файлу в matab для багатоканальних користувачів (тільки Sequnce бінарних даних).
2.now генерації. М файл для аналогового сигналу мова, теж ...
3.now, зміна коду Адамара Sequnce в належний час затримки, для кращого Sequrity ДС-CDMA.
4.add шум до передаються мої DATAs ...
5.at останні прихованим. М файлів у форматі. HDL файл за допомогою Simulink кодер 1.4 MATLAB.
6.load його в спартанських Kit, синхронізувати комплекту по власних функцій часу.
7.get результат на виході для декількох користувачів (для бінарних даних м допомогою RS-232 для отримання див. висновок).
Я цілі 1., 3., 4.дуже красиво ...
але є проблеми в залишки ...
моя Ques Р. ...
1.Як я йду на аналоговий сигнал мови голос на ПЛИС.
BCZ досі дослідження я verilod HDL тільки цифрові дані.
2.Як зробити фільтра. М MATLAB.
.this is my big problem.
3.than Як перетворити. М в. HDL ().
Це моя велика проблема.
[/b]
4. Якої програмне забезпечення може використовувати для конвертації. М. HDL ?????
[/ B]
м мети, ...
1.generating. M файлу в matab для багатоканальних користувачів (тільки Sequnce бінарних даних).
2.now генерації. М файл для аналогового сигналу мова, теж ...
3.now, зміна коду Адамара Sequnce в належний час затримки, для кращого Sequrity ДС-CDMA.
4.add шум до передаються мої DATAs ...
5.at останні прихованим. М файлів у форматі. HDL файл за допомогою Simulink кодер 1.4 MATLAB.
6.load його в спартанських Kit, синхронізувати комплекту по власних функцій часу.
7.get результат на виході для декількох користувачів (для бінарних даних м допомогою RS-232 для отримання див. висновок).
Я цілі 1., 3., 4.дуже красиво ...
але є проблеми в залишки ...
моя Ques Р. ...
1.Як я йду на аналоговий сигнал мови голос на ПЛИС.
BCZ досі дослідження я verilod HDL тільки цифрові дані.
2.Як зробити фільтра. М MATLAB.
.this is my big problem.
3.than Як перетворити. М в. HDL ().
Це моя велика проблема.
[/b]
4. Якої програмне забезпечення може використовувати для конвертації. М. HDL ?????
[/ B]