Driven модальні або за ініціативою термінал рішення

B

blackeyed2468

Guest
Привіт усім!

Я хотів би дізнатися, в чому різниця між використанням ініціативи модальні рішення і з використанням терміналів за ініціативою рішення.

Я емулірованія поточному циклі, який я використав кожне рішення типу, і результати різні.Я не розумію, чому!

Заздалегідь дякуємо вам за вашу допомогу!

Є три рішення типів HFSS (Driven модальні,
движимый термінал модальні та Eigenmode). Ви можете вибрати той, який найбільш підходить для ваших EM проблему, перш ніж приступити до імітації it.As що пояснюється в колонці ключових слів "Вибір рішення типу "в HFSS Oline Довідка Driven модальні підходить для пасивних високочастотних structue який приводиться в рух під" джерелом ", як, наприклад, волновод, мікрополосковая, ЛЕП і
т.д. on.In цього типу рішень, HFSS caculates S-matix, які на основі модальне та матриця виражається в refelective і інциденту потужність (середня потужність 1W часу домену). І Driven терміналу модальні caculates S-matix яка заснована на терміналі і матриця виражається в refelective і інцидент напруги або струму на термінал (напруги та струму, відповідно, caculated інтеграції Е та Н вздовж певної лінії інтеграції та кола певних портів). Eigenmode використовується для caculation з eigenmode про структуру і резонансних частот і відповідне поле.

Три результатів повинні бути такими ж, наскільки модель є струмів петля.

Здравствуйте! Ви мали на увазі "наскільки" "якщо ви в останній відповідь? І чи є у вас більше досвіду та пропозиції з приводу теми?

Це спантеличило мене.Я вважаю, що істотна відмінність між акценту або за ініціативою та за ініціативою модальне термінал використовується модальні заснований S-матриці або віконний S-матриці.Як ми знаємо, для деяких структур, не просте завдання для визначення напруги або струму, так що ми повинні грунтуватися модальне S-матриці.Тоді для такого роду структур, ми повинні використовувати модальні заснований S-матриці.Для структур,
що діють з Теа режимі, ми можемо використовувати або рішення типу: термінал за ініціативою або за ініціативою модальні.Таким чином, можна зробити висновок про те, що за станом на мікрополосковая антена,
то результати моделювання з терміналу і модальні типу дуже близькі.Хоча це трохи більше різниця між результатами, з терміналу і модальні типу петлі антени, однак,
все ще можна знехтувати.І цей висновок був перевірений моїм моделювання.

Driven модальні та Driven термінал модальні відповідно підходять для різних EM problem.And вони також підходять для цієї ж EM problem.But вони висловлюють дуже різний зміст, хоча іноді вони мають деякі дуже схожі results.Driven термінал модальні розраховує термінал
на основі S-параметрів багатопартійної диригент лінії портів.S-матриця рішення будуть виражені через термінал напруг і currents.The два різних рішення типів мають різні результати доповіді тип і стиль.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back