Drive 24V 180W 7,5 (номінальне значення) двигуном постійного струму .....

W

wakaka

Guest
Привіт всім, мені потрібно їхати управляти цим двигуном постійного струму. я побудувати мій H-міст з використанням високих номінального струму і напруги МОП-транзистори (50V 50A макс) і користуватися ним за допомогою ПІК ІВ. Я навіть включати діода через МОП-транзисторів і інтерфейс optoisolator між УНЦ і H-міст. Але коли я збільшення навантаження двигуна раптово, він просто пошкодити моєї МОП-транзистори ...... якісь пропозиції?

Привіт wakaka! Не могли б ви сказати нам, що напруга на затворі диск? Вимкніть двигуни, а просто дати сигнал управління затвором від ПОС або вручну. Бідні ворота дисків (

Переконайтеся, що ні за яких обставин ви отримаєте одне з плечей моста H, щоб включити викликаючи високу Стріляє Через струм в МОП-транзисторів. Використання блокування ланцюга може запобігти цьому.

Привіт wakaka, якщо ви виберете правильну MOSFET і правильне напруга збудження, MOSFET збирається лінійний (омічного) області, коли включений. У цьому випадку розсіює потужність буде RDS * I ². Я це максимальний струм двигуна. RDS-на може бути determind з транзистора таблицю. Якщо розсіює потужність у кожному транзисторі більше, ніж 600-800 МВт їй необхідно радіатора. З повагою, Davood. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 38 хвилин: [/ колір] [/ розмір] шкода, що я бачив dident поточний рейтинг раніше. Я думаю, ви повинні використовувати хороші MOSFET влади, як IRFP150 або краще з використанням хорошого радіатора.

я дин короткі однією з ноги МОП-транзисторів, вони просто горіти, коли я збільшення навантаження двигуна раптово і надзвичайно. Насправді я просто зупинити двигун від повороту з допомогою затискачів чи щось, просто щоб перевірити, чи може вона withstadn великий струм шипи. Я використовую 2SJ334 (МОП) та 2SK2173 (NMOS). Напруга на затворі диск 4В. Id (макс.) близько 30А, VDS (макс.) близько 50V. Так як же захистити H-мостової схеми в результаті спалювання, якщо є шипи відбувається? Можна реалізувати схему захисту з моїм мікроконтроллер необхідно.

Хоча ці МОП-транзисторів, як кажуть, 4V хв затвором, я зробив би затвором значно вище (принаймні 10 В). Дивлячись на таблицю, ви можете отримати набагато більше із пристрої з затвором з 10В. Крім того, коли зайшов у глухий кут струм двигуна обмежується тільки активний опір якоря так як немає зворотного ЕРС і ви можете взяти більше, ніж 30А. Якщо ваша схема не мати певний тип обмеження струму або я х т подорожі ви ударом пристроїв.

Ви можете використовувати один резистор через міст землю. (Наприклад, 0,01-0,02 Ом 3 Вт). Потім посилюють резистора напругу, яка proporatinal для вихідного струму. та контролю PWM тому струм не перевищував максимальний рейтинг двигуна.

е. шкода, що, як підключити резистори?? ВАТ біля мосту означає землю? Це моя схема.

Привіт wakaka! Ваш високий драйверів ворота сторона не буде працювати. використовувати високі сторони / низького IR2110 з боку водія. Мета optoisolator саме поразка у вашій схемі. Гирі

Я також має намір додати один резистор для обмеження струму, але чи існують будь цемент, резистори, які можуть витримати 180 Вт?? І мені потрібно мінімальне 7.5A водити мою двигуном постійного струму. , Застосовуючи P = I (пл) R, опір становить близько 3ohms. ...

Резистор як раз для поточної Вимірювання! це падіння напруги має якомога нижче. я пропоную 0,01 Ом гарний і його рейтинг: 0.01 * 10 ^ 2 = 1 Вт (для 10Amp двигуна), але зазвичай для цього значення ми вибираємо 2-3Watt напруги резистор 0,01 * 10А = 0,1 Вольт Ви можете підсилити це напруга або просто використовувати компаратор з посиланням на 0,1 вольта. , Коли напруга буде вища, ніж посилання (0,1 вольта), вихід компаратора змінився. підключіть вихід компаратора на один з входів мікроконтролера.

мікросхеми .... спасибі .... але, можливо встановити посилання напруга 0,1 В? або 0,2 В? ВАТ резистори я повинен використовувати? змінної або виправити резистор?

Я раджу вам виміряти струм двигуна під навантаженням, перш ніж перейти до правильно вибрати MOSFET. Потім ви можете думати про відпочинок. Не знаючи, що струм макс двигун зробить вас одним з найбільших інвесторів у галузі MOSFET виробництво.)

[Цитата] мікросхеми .... спасибі .... але, можливо, щоб встановити посилання напруга 0,1 В? Або 0,2 В? ВАТ резистори я повинен використовувати? Змінній або виправити резистор? [/ Цитата] так, звичайно, ви можете використовувати два резистора в якості подільника напруги. я думаю, що краще використовувати виправити резистор.

Привіт всім, мені потрібно їхати управляти цим двигуном постійного струму. я побудувати мій H-міст з використанням високих номінального струму і напруги МОП-транзистори (50V 50A макс) і користуватися ним за допомогою ПІК ІВ. Я навіть включати діода через МОП-транзисторів і інтерфейс optoisolator між УНЦ і H-міст. Але коли я збільшення навантаження двигуна раптово, він просто пошкодити моєї МОП-транзистори ...... якісь пропозиції?

Привіт wakaka! Не могли б ви сказати нам, що напруга на затворі диск? Вимкніть двигуни, а просто дати сигнал управління затвором від ПОС або вручну. Бідні ворота дисків (

Переконайтеся, що ні за яких обставин ви отримаєте одне з плечей моста H, щоб включити викликаючи високу Стріляє Через струм в МОП-транзисторів. Використання блокування ланцюга може запобігти цьому.

Привіт wakaka, якщо ви виберете правильну MOSFET і правильне напруга збудження, MOSFET збирається лінійний (омічного) області, коли включений. У цьому випадку розсіює потужність буде RDS * I ². Я це максимальний струм двигуна. RDS-на може бути determind з транзистора таблицю. Якщо розсіює потужність у кожному транзисторі більше, ніж 600-800 МВт їй необхідно радіатора. З повагою, Davood. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 38 хвилин: [/ колір] [/ розмір] шкода, що я бачив dident поточний рейтинг раніше. Я думаю, ви повинні використовувати хороші MOSFET влади, як IRFP150 або краще з використанням хорошого радіатора.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back