Doubt STA, пов'язаних з Вклад Reg шлях, пояснення запит

P

puneetshah

Guest
Привіт всім,

Я читав в деяких PPT, що максимальна частота тактових ми перевіряємо наступний регламент шляхи для максимальної затримки:
1.Reg до Reg
2.Reg для виведення
3.На вході і виході

Моє питання полягає в тому, що виграш, тому ми вважаємо "Внесок у Reg шлях" для розрахунку максимальної частоти??

Будь ласка, поясніть йому відповісти на це додає постать ............

Que 1: Обчислити затримки строків шляху
а) R 2 R
б) я / р 2 R
з) R 2 O / P
г) я / р 2 о / р
Que 2: Яка максимальна частота роботи?
Que 3: Розрахунок Tsu і Th (Hold часу) для СКТ?
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Я б міг подумати, що вам потрібно!

Я читав в деяких PPT, що максимальна частота тактових ми перевіряємо наступний регламент шляхи для максимальної затримки:
1.Reg до Reg
2.Reg для виведення
3.На вході і виході

Моє питання полягає в тому, що виграш, тому ми вважаємо "Внесок у Reg шлях" для розрахунку максимальної частоти??Ви можете завантажити що PPT.
я сумніваюся, що PPT.
I2R також розглянув сюди макс частота.Будь ласка, поясніть йому відповісти на це додає постать ............

Que 1: Обчислити затримки строків шляху
а) R 2 R
Я не бачачи тільки один провал.Так R2R не може бути розрахований.

б) я / р 2 R
0 (input_delay) 5 (інвертор) 10 (або) 1 (ТГУ) = 16 нс
FYI ..макс частота = 1 / 16 ГГц

з) R 2 O / P
12 нс

г) я / р 2 о / р
10 нсQue 2: Яка максимальна частота роботи?
1 / 16 ГГц

Que 3: Розрахунок Tsu і Th (Hold часу) для СКТ?
Tsu і Thold дійсна тільки для тригерів ..яка alredy зазначив на малюнку ...сподіваюся, це допоможе ...

Дорогий друже!

Дуже просто!

Далі на ваше запитання, частота розрахунку залежить від початку до часу захоплення двох регістрів.

Якщо дані запущений при реєстрації є зворотним зв'язком для того ж регістра, то частота розрахунку залежить від початку до часу захоплення одного і того ж регістра.

Таким чином, просто ви повинні бачити в цьому плані

Коли і де ці дані запущений CLOCK і КОЛИ І ДЕ які поклали початок DATA знімається.Accrodingly, ви будете розрахунку частоти.

На малюнку вище, почав дані зворотним зв'язком до того ж зареєструватися та отримати в полон.Так що нам треба обчислити час від даних, який запускається на дані, які захоплені в полон.Якщо це відбулося з в години, ми не бачимо будь-яких питань про терміни.інакше ми бачимо питань про терміни.

FYI:
У ході аналізу, ми очікуємо, що вхідні дані стабільною в самому першому зареєструватися.Так обмеження часу для введення в експлуатації розраховуються таким чином, що дані стабільні на вході зареєструватися.Ви повинні побачити час маржа дозволили для введення даних буде запущений в самому першому флопа.Будь ласка, дайте мені знати, якщо у вас є додаткові запитання.

З повагою,
Sunil Budumuru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back