Double землею літак?

O

on1

Guest
Привіт усім! Я намагаюся моделювати 3 групи мікрополоскових монополя для GSM / GPRS / UMTS USB модем.Проблема в тому, що монопольне підключений до друкованої плати, але є й інший друкованої плати відповідно до першого, я зробив кілька моделювання і я бачу, що другий друкованої плати, має великий вплив на результати: Чи потрібно розглядати чи ні?Опублікувати деякі фотографії, щоб побачити деталі, прошу вибачення за погану якість, але я повинен зробити з моєю WebCam.Примітка: друга GND_plane не поширюється під антеною очевидно.

Спасибо.

Поки

Франческо
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я не recocnize багато деталі з ваших фотографій, але в цілому, земля площині нижче монополів, що має розміри аналогічні монополів не може бути реально розглядатися в якості підстави площині?!Це скоріше свого роду диполь.

has a considerable effect on antenna impedance, radiation pattern, whatever.

Так що це правдоподібно, що другий
літак має значний вплив на вхідний опір, діаграми, незалежно.

Дякуємо за відповіді першими.Звичайно, вплив Земля, безумовно, важливі, але зверніть увагу на той факт, що ця друга Земля не поширюється під монополя.

спасибо

Франческо

Так, я вважаю цей факт.

and the ground plane
as a kind of dipole.

Я віддаю перевагу розглядати монопольного
і заземленою поверхні,
як свого роду диполь.Що б ви взяти на себе як модель для основного літака, з-за його малої розмірності вона буде випромінювати виходили і як-то.Таким чином, другий площину повинна мати зв'язок з антеною.

Та я так думаю, Infact розглядають обидва літаки GND сюжет S11db показує, що антена здається, резонує на 2 частоти (1,6 і 2 ГГц).З огляду на тільки однієї друкованої плати можна побачити тільки в резонанс із смугою пропускання на скромні 1,7 ГГц.Тепер я роблю кілька моделювання різної довжини монополя тому що я хочу відкрити для себе Efficace індексу повітряного ПВХ multistrate інтерфейсу.

спасибо

Франческо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back