DLL

E

elecomm

Guest
Що таке DLL ??.... будь ласка, я хочу знати, що мається на увазі під файли DLL?? І що саме він робить?

DLL (динамічна бібліотека Link) файлу, що містить виконувані процедур програми.
ці файли надати функціональність інших програм.Як правило, вони повинні бути встановлені у вікна / системний каталог.VBRUN300.DLL є гарним прикладом; це необхідно для Visual Basic 3.0 створених програм.Версія Windows W95, W98 NT будуються з ними.
Файл (бібліотеку) виконуваних функцій або даних, які використовуються додатком Windows або Windows сам.По своїй конструкції DLL містить один або кілька відмінних функцій, програма отримує доступ до функцій або шляхом створення статичної або динамічної посилання на DLL, і до наступних функцій або даними всередині.Статичні посилання залишається постійною під час виконання програми при створенні динамічного (на льоту) посилання на програму в міру необхідності.DLL, може також містити тільки дані або комбінація обох функціями і даними.DLL файли зазвичай закінчуються розширенням. DLL, однак може бути. EXE, DRV, або. Фон.DLL може використовуватися декількома додатками одночасно.Деякі бібліотек оснащені операційною системою і доступні для будь-якого додатку Windows, отже, результати і стабільність завжди передбачувані.Багато бібліотек написані для певних програм і завантажуються в додаток.У виняткових ситуаціях, DLL, мають ті ж ім'я і є причиною збою системи в якості однієї замінює інший і викликає абсолютно несподіваних результатів.

http://en.wikipedia.org/wiki/Library_%% 28computer_science 29 # Dynamic_linking

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back