Discone конструкція антени

D

DrunkBear

Guest
Чи буде хтось поділитися деякими керівництво для дизайн discone антени? я подивився якісь папери, але не можу завантажити посилання, які вони пропонують, може бути, тому що це відносно зрілими і добре вивчених технологій. до речі, я моделюється традиційним discone і хотів би запитати, якщо діаграма спрямованості може бути постійним, щоб не нахиляти вгору або вниз у надширокосмугових. Спасибі!

Шановні DrunkBear подивитися на цю PDF ст. пл

привіт плазми, спасибі велике за інформацію! насправді я витратив цілий день вчора вивчити ці документи, у тому числі дві роботи, яку ви надали, і "Проектування Discone Антени" на JJNail і деякі інші документи. я зробив деякі моделювання з використанням КНТ, але був розчарований, щоб отримати досить непогані результати, коли параметри запропонованих нігтів були застосовані. я також виявив, що якщо кут нахилу конуса збільшується на розмір більше 90 градусів, краще імпедансу в діапазоні UWB може бути досягнуто. Що стосується діаграми спрямованості, я не зовсім розумію, що "ПРОСТОРОВО-спектрального КОМПЕНСАЦІЯ", згаданий в "вашої" папір, через мого поганого знання на зв'язку. Так що я цікаво чи discone є правильним вибором для моєї мети, тому що його рушійної візерунка з частотою зміни висоти літака і дуже маленькі спрямованості. Моє бажання постійної 30 градусів, кут тангажу в цілому група СШП. Більше спрямованості, тим краще. Чи є у вас деякі інші поради? Багато THX!

Привіт, я сюди випадково. Я повинен зробити антену discone слід моделювання з КНТ. Чи можете ви допомогти мені, будь ласка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back