DFE тлумачення питання?

• Thread starter completelyuseless
  • Start date
C

completelyuseless

Guest
привет всем, їм не дуже яскраві і Ive борються з цим протягом деякого часу.
DFE про те, що їм є, використовуючи feedforward фільтр і фільтр зворотнього
зв'язку РПІ.

1) Мої сигналу (від Релея згасання канал) є внеском у feedforward РПІ фільтра.вихід з отриманого сигналу Y (T)

2) Я потім відняти вихідні моєї відгук фільтр з Y (T) - X (T) = D (T)

3) D (T) переходить у вирішення пристрій ==> D '(T), а потім у feeback фільтр, від якого я отримую X (T) в кроці 2.

яких сигнал (або їх комбінації) буде представляти вирівнювання помилку?
Сигнал, який є ідеальним сигнал?

будь-яка допомога буде з вдячністю.

> Привіт усім, їм не дуже яскраві і Ive борються з ...
Це досить очевидно, що реальна навчання результаті цього процесу,
що борються .. Dont втомлюйтеся

Угадай потрібно порівняти з початковим, переданих сигналів, щоб знайти яку-небудь помилку.Таким чином, захід буде помилкою E [(D '(T) - S (T)) ^ 2], де S (T) є символом передаються (до ralyleigh канал), що само по собі є "ідеальним сигналом".

ОК, це Ive бачили раніше (або щось подібне atleast), за винятком того, що для отримання рівних помилки, які вони використовують D (T), а не D '(T) ...вона doesn't питання, Ive намагалися одночасно.Разом з тим, Whats заплутаним мені яким ресивером знати сигналів,
які передаються на розгляд Релея канал?Є й оцінка робиться на отримані сигнали, які дає "ідеального сигналу в реальному світі програм?
потрібен фільтр зворотного
зв'язку для створення оцінку?

В самом деле, приймач не може оцінити фактичні помилки, за винятком випадків, коли передають символи відомі заздалегідь.(Дуже часто знати trasmistted символіки під час установки фази на
зв'язок системи).Крім того, якщо він завжди знав точне помилку, він міг би повернувся переданих даних без будь-яких помилок завжди!Практично, це буде знову потяг, коли відомі символи скеровуються, і передбачається, що ці оцінки є досить хорошими, які повинні застосовуватися, коли невідомі дані направляються.

Крім того, було б доцільно виходити з того, що передає сигнал відомий на Rx і, таким чином, досягти помилку оцінка на основі аналізу і моделювання, а також використовувати його в якості критерію для порівняння різних методів уравнітельним або для пошуку шляхів вдосконалення.

Відгуки частина намагається усунути наслідки минулих символи на поточний символ Скорочуючи оптимально зважена сума останніх зразків.

Добре, що має сенс,
то єдине, що Thats до мене тепер це.

це питання я хотів би запитати дійсно є те, що я повинен бачити що відбувається в ТКП вага вектора.

какое-то время назад я зробив моделювання адаптивного фільтра.(звичайний і простий РПІ корми вперед фільтр.) вхідного сигналу є синусоїдальної хвиля з шумом, і, отже, потрібний сигнал був чисто синусоїдальної хвилі.Після коефіцієнти пристосовані, вони залишаються такими ж, я думав, що це сталося через деякий час періодичного сигналу.Таким чином, якщо ідеал сигнал знімається, а також коефіцієнти без змін, то система буде продовжувати працювати.

У моєму DFE, їм за допомогою випадкових бітів, які стануть символами для DQPSK.тому що його випадково, коли я дивлюся на крана коефіцієнт вектор, її завжди змінюються.Я вважаю, це відбувається тому, що сигнал isn't періодично.але до сих пір, їм тільки отримати щодо правильного виходу, тому що я відомий сигнал.

Отже, що саме використовується, коли потрібний сигнал невідомо?

Привіт,

Натисніть коефіцієнтів зміни, оскільки залишкова помилка (я вважаю, що ваша Еквалайзер має збігаються, і ці зміни є просто "коливань" навколо деяких доторкнися значення).Ви перевірили результати уравнітельних:
є дані, залишивши еквалайзера (після рішення) хороше чи ні?

привіт, вибачте за такий пізній відповідь, і я дуже вдячний за всі ваші введення.Існують два алгоритму вирівнювання, що я використовую,
РЛО і
РЛО з адаптивним забуваючи фактор.

степ РЛО мабуть, буде працювати, але інша, як видається, працює близько 600 символів, а потім раптом всі параметри (коефіцієнт отримання векторів, а також інші параметри, визначені в новому алгоритмі) раптом усе стрибок у нескінченність.

з 1000 символів сказати, перші 650, 640 і так дуже добре з помилками лише через занадто великий шум т.д. ..Але навіть якщо я придушення шуму повністю, то я по-прежнему одержати цей результат і нестійкості коефіцієнтами.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back