E
eda4you
Guest
Привет!
Я наступну задачу в каденції: Я хочу знайти дизайн потоку з використанням інструментів, які actuall (і буде підтримуватися в майбутньому).Але я тільки lx86 коштів, оскільки я не сонце.Тому я не можу використовувати скрипти для кремнію ансамбль, оскільки воно не підтримується в Linux (или я не прав).Тому я знайти інші потоки, але дизайн Є стільки коштів!!Також я чув, наприклад, що PKS інструмент не буде підтримуватися в майбутньому і так далі.Тому я дуже заплутаною.Але мені потрібен потік моїх змішаних сигналів конструкцій.
Таким чином, кошти, які потрібно використовувати?
buildgates (is there a more efficient and better synth tool in cadence?)
синтезаторов:
buildgates (існує більш ефективного і більше сінті інструментом каденцію?)
pks (no support in future),?
І місце маршруту:
PKS (немає підтримки в майбутньому)?інструмент, який Linux?
: nanoroute, my foundary also support ic craftsman (but a friend told me that it is not to be recommended
Маршрут:
nanoroute моя ливарного також підтримуємо IC ремісник (але знайомий сказав мені, що він не буде рекомендувати
Які інші інструменти: зустрічі або інші в ШОС або СРП пакунків?
Я наступну задачу в каденції: Я хочу знайти дизайн потоку з використанням інструментів, які actuall (і буде підтримуватися в майбутньому).Але я тільки lx86 коштів, оскільки я не сонце.Тому я не можу використовувати скрипти для кремнію ансамбль, оскільки воно не підтримується в Linux (или я не прав).Тому я знайти інші потоки, але дизайн Є стільки коштів!!Також я чув, наприклад, що PKS інструмент не буде підтримуватися в майбутньому і так далі.Тому я дуже заплутаною.Але мені потрібен потік моїх змішаних сигналів конструкцій.
Таким чином, кошти, які потрібно використовувати?
buildgates (is there a more efficient and better synth tool in cadence?)
синтезаторов:
buildgates (існує більш ефективного і більше сінті інструментом каденцію?)
pks (no support in future),?
І місце маршруту:
PKS (немає підтримки в майбутньому)?інструмент, який Linux?
: nanoroute, my foundary also support ic craftsman (but a friend told me that it is not to be recommended
Маршрут:
nanoroute моя ливарного також підтримуємо IC ремісник (але знайомий сказав мені, що він не буде рекомендувати
Які інші інструменти: зустрічі або інші в ШОС або СРП пакунків?