Dell Desktop не придумують, просто блимає

S

samoltech

Guest
PLS будинок, мені потрібна допомога .. я працюю на Dell OptiPlex робочому столі, коли я включити його .. він тільки блимає і блимає це продовжується, поки я не відключати живлення ... будь ласка, що мені робити, щоб виправити це. свою владу призвели Thats блимати і не буде йти навіть при натисканні на кнопку живлення, поки я не відключайте кабель живлення від системи

, Що є миготіння індикатора живлення світяться або щось ви спробуйте перезавантажити систему чи намагаються вентилятор звук чутний вам чи ні

Перевірте призупинити, в режимі очікування і гібернації варіантів операційної системи і BIOS. Особливо в розділі BIOS опцію влади, якщо є. Крім того, ця проблема відома "Optiplex 990 і 790". Перевірте блок живлення або спробувати інший БП. : Підморгування:

Зміна кабель живлення, якщо проблема не вирішена, чим ви повинні піти в сервісний центр.

здається, що проблема пов'язана з ІІП. добре ... з відкритим ваші SMPS і перевірте, чи немає вирячив конденсаторів і перевірити всі вихідні напруги як +12 V +5 V 3,3

Ви отримуєте звуковий сигнал POST при включенні комп'ютера? Ви можете виміряти напруги +12 V, +5 V і +3.3 V в вільний роз'єм з цифровий мультиметр, якщо вони знаходяться поза діапазону, то краще замінити блок живлення SMPS

Мені цікаво ... Ви коли-небудь отримати реальне рішення для цього? Якщо це так, дайте нам знати, що сталося.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back