DDR??

G

GLB

Guest
Я не зовсім отримати великий контракт з DDR ...сенс є великі заощадження з годинником працювати на швидкості передачі даних, а не в 2 рази?

Скажімо, дані перемикання на 50 МГц, DDR буде використовувати 50 МГц, але одного швидкість передачі даних буде використовувати 100 МГц.Нічого страшного.

Але кажуть, що швидкість передачі даних висока, кажуть 500 МГц, то DDR дозволить вам уникнути маршрутизації 1 ГГц, а 500 МГц б це зробити ...є те, що головна перевага?

GLB пише:

Я не зовсім отримати великий контракт з DDR ...
сенс є великі заощадження з годинником працювати на швидкості передачі даних, а не в 2 рази?Скажімо, дані перемикання на 50 МГц, DDR буде використовувати 50 МГц, але одного швидкість передачі даних буде використовувати 100 МГц.
Нічого страшного.Але кажуть, що швидкість передачі даних висока, кажуть 500 МГц, то DDR дозволить вам уникнути маршрутизації 1 ГГц, а 500 МГц б це зробити ...
є те, що головна перевага?

Право, так що якщо єдина ставка годинник керованим, тобто не більше користі буде з подвоєною швидкістю?

Низькій тактовій частоті, ви можете скористатися в РДР 100Mhz це означає, що вона має даних швидкість передачі даних 200 Mbps, що більше, ніж максимальний годинник пропонуються в SDRAM 166 МГц від і даних швидкість передачі даних 166Mbps.Але якщо ви тільки шукаєте theoritacally SDRAM від 200Mhz буде мати той же ефект, як РДР 100Mhz з точки зору швидкості.Але DDR використовує напруга живлення нижче, ніж SDRAM, яка веде до меншої кількості тепла і поліпшення управління живленням.

Спасибі.Я маю на увазі теоретичну - а не про пам'ять як такої

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back