DCDC Конвертор передавальна функція caculation проблема

K

kkkhunter

Guest
коли caculating функції конвертера передачі, полюсів і нулів визначаються навантаження.коли навантаження нелінійного пристрої, наприклад, світлодіоди, великий сигнал постійного струму опір відрізняється від малого опору сигналу змінного струму.Так хто ж повинні бути відібрані caculate функції конвертера перекладу?
Спасибо!

Чому ви в тому числі світлодіодні до уваги?Take It Out.Ваша передача функцій повинна бути тільки для DC-DC конвертер.Dont додати матеріал ви не потребують.

Що стосується вашого світлодіодні ви повинні використовувати тільки нинішні методи водіння, щоб контролювати його.

E

Привіт, nxtech, спасибо.Але моя DC-DC перетворювача світлодіодні водій, тому вихідний навантаження світлодіоди.І крива IV Експоненціальна крива.Так як же я передача функцій без світлодіодів.Експоненціальний опір визначити вихідний опір навантаження.
Жду Ваших подальших порад!

Я вважаю, що ви використовуєте комплексне рішення, спрямоване на ваш світлодіоди?

E

Так.
Таким чином, функція передачі петля повинна бути розрахована так і не можуть бути скориговані у застосуванні.Але це залежить від імпедансу навантаження.
І чи є різниця між перетворювачем commom та світлодіодних драйвера в циклі дизайн?

Той факт, що ви використовуєте комплексного рішення звичайно усуває необхідність обчислити функцію циклі передачі.Яку роль ви використовуєте?

Що ви маєте на увазі під загальною конвертер?LDO, PWM, перемикання?Світлодіодні конкретного водія (принаймні ті, які я використовував) не повинні вимагати від вас обчислити передавальний функцію як пристрій призначений для автоматичної компенсації забезпечити постійне поточне значення в той час як напруга дозволило варіювати деякими зазвичай через зниження напруги батареї.

Моя світлодіодний драйвер підвищення перетворювачем і тепер у мене є проблема в компенсації дизайн.Що ви розумієте під компенсувати автоматично?Ви маєте на увазі, що перетворювач працює гістерезисна контролером?Але гістерезисна метод не може бути використаний в моїй конструкції.Таким чином, компенсація визначається циклу полюса залежно від імпедансу навантаження.І що імпедансу я повинен використовувати для навантаження світлодіод, DC імпедансу або змінного імпедансу?

Ви кажете, що ваш світлодіодний драйвер підвищення конвертер?Тоді його метою не є вбудований світлодіодний драйвер.Що постачальника і постачальником частині ви використовуєте?

Метою побудував LED Driver IC є PWM тип схеми, яка має схему управління циклом вбудованих (вони не використовують гістерезис).
СК має внутрішній синхронні випрямлячі для підвищення ефективності поряд з внутрішніми індуктивних загасання перейти до скорочення дзвону.Це у поєднанні зі схемою управління зі зворотним зв'язком, яка буде побудована в диску з світлодіодів поставити правильне напругу необхідно повернути на світлодіодах і мобілізації необхідних для підтримки поточного рівня яскравості.

Схоже, ви просто схопив збільшити Конвертор призначений для не-LED рішень.Це не означає, що ви нахиляє використовувати його, він просто означає, що у вас є ваша робота вирізав для вас.

E

Ви хочете сказати, я не можу дизайн збільшити Конвертор бути світлодіодний драйвер?або підвищити тип LED Driver виграш, необхідне точне дизайн компенсації цикл?Але є багато світлодіодні мікросхеми для яких підвищити перетворювач.Ви можете подивитися доданий TI-tps61080.Це може бути світлодіодні драйвери у своїх додатках.
Хоча, багато DC-DC перетворювачі призначені для живлення дисків для нелінійної навантаження.Лінійна навантаження може бути просто ідеальна ситуація.Так як до вирішення нелінійної навантаження?
Спасибо!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Ви не звертали уваги.Я ніколи не говорив, ви не можете використовувати імпульс перетворювача в схемі світлодіодний драйвер і я ніколи не говорив, що схема світлодіодний драйвер не потрібен дизайн циклі компенсації.

Ви показали, ваша недосвідченість якого OK, поки ви не загрузнути в деталях і вимоги, які не є необхідними.

Я бачив, як пристрій TI TPS61080 до і навіть використовував його двічі.Чи ви частиною ТИ або ви намагаєтеся розробити дискретна схема, яка робить все, що частина TI робить?Dont винаходити колесо.Під цим я маю на увазі не переживайте, про визначення передавальної функції IC's.Справді Ти не хоче, щоб ви знали.Ось чому вони говорять тільки те, що вам необхідно знати, щоб обчислити за окремими позиціями (наприклад, мерехтіння, час запуску, перехідні характеристики на виході і т.д.).

Якщо ви використовуєте частини TI ви навіть читати таблицю?Якщо у вас є, тоді вам потрібно прочитати її ще раз і подивитися, що вони розповіли, як розрахувати значення тільки ті елементи, що вам потрібно, і ви не потрібні передавальний функцію, щоб використовувати цю частину.У самому справі, якщо ви подивитеся на розділ Feed Forward конденсатора вони не тільки розповідають, що полюс частота визначається не тільки R1 і R2, а також C1 яка, якщо я правильно пам'ятаю, не є лінійним пристроєм.Вони також кажу вам, що частота поділу за умови використання індуктивності і конденсатор вони рекомендують.Це дозволить вам краще розмістити нуля між 1khz і 10kHz.

В кінці кінців вам ніколи не доведеться DC-DC блок живлення, який не має нелінійний пристрої, наприклад, конденсатора або індуктивності додає його вихід, якщо ви очікуєте, щоб забезпечити стабільний сигнал постійного струму.Ці не лінійної частини необхідно скоротити струми пульсацій вихідного.

Підсумок, ви не повинні турбуватися про розрахунок ціла функція передачі циклу.Ось чому ми інтегральних схем.Саме тому кожен виробник інтегральна схема DC-DC перетворювачі дати вам кілька зразків, посилання на застосування як є або змінити за допомогою рівнянь наводиться в таблиці.

E

Спасибі, nxtech.
Тепер я хочу, щоб підвищити дискретний перетворювач для світлодіодних бути водієм.Функція є просто трохи схожі як TPS61080, тому я сприймаю як приклад.
Тому що необхідно розробити не тільки надає L, C, а й усієї петлі конвертор, я думаю, слід зосередити увагу на функцію циклі передачі та компенсації дизайн.Спасибо за совет.Сьогодні, я знаю, як вирішити цю проблему.
Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back