DC / DC перетворювач питання

M

mastevano

Guest
Привіт,

У мене є питання щодо вихідної напруги розрахунків з DC DC конвертер підвищення.Я розумію, як calcuate висновок, якщо вхідний сигнал чистий сигнал постійного струму.

У мою заяву, я буду використовувати діод випрямляча конвертувати мої напруги змінного струму DC.Це сигнал, який буде моїм внеском у підвищення перетворювача.

Що вхідна напруга я повинен використовувати?Чи повинен я приймати середнє або середньоквадратичне сигналу, після моста випрямляча?

Управління зі зворотним зв'язком буде регулювати робочим циклом для вас і підтримувати вихідна напруга постійно, тому напруга на виході буде встановлена не вхідної напруги, а дільник і посилань.Обов'язок циклу буде мінятися в залежності від миттєвої вхідної напруги, зберігаючи постійну потужність.
Щоб отримати уявлення про те, де середня робочим циклом буде, просто використовуйте середньому вхідної напруги.Максимальний борг циклу буде відповідати мінімальній миттєвих напруги і мінімального податку циклу відбудеться максимальне миттєве введення.
Але для розрахунку поточної транзистора завжди використовуйте мінімальне миттєве напруга на сценарій найгіршого.

Я припускаю, що ви використовуєте згладжування конденсатора між мостом і ваш підвищення перетворювача, тому вхід нерегульованого напруги буде приблизно 1,4 * AC (RMS) напруги перед мостом, і що значення (-х% брижі), можна використовувати в розрахунках транзистор ..
З повагою,
ІАнП

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back