DC-конвертер

S

sunknu

Guest
Привіт усім

Я планую розробити DC конвертер, який може перетворити позитивне напругу в негативна напруга.Чи є одна є ідеї з приводу компоненти,, схеми його, В. В. .. ...

Спасибо заранее

Sunknu

sunknu пише:

Привіт усімЯ планую розробити DC конвертер, який може перетворити позитивне напругу в негативна напруга.
Чи є одна є ідеї з приводу компоненти,, схеми його, В. В. .. ...Спасибо заранееSunknu

Спасибо за ваш заздалегідь, але я хочу, щоб перетворити високої напруги постійного струму.EX від 180В до 180В.Не могли б ви дати мені ще один аванс?

Привіт,

Ці роду питання завжди робити мені поставити ще питання Вибач заздалегідь.Я вважаю, що позитивний 180VDC ви починаєте з оснащений жорстким посилання ви не можете змінити.В іншому випадку просто зробити позитивні сторони цієї напруги посиланням на GND і там ви йдете негативна напруга на 180Vdc.Якщо це не варіант тоді ..... Скільки поточного вам потрібно?Яку регулювання не-180VDC повинні знаходитися на відстані.Яка ефективність зробити вам потрібно.Що напруги або інші джерела енергії є що воювали.Напруга?привіт

dfullmer

Якщо вам не потрібна ізоляція, ви можете спробувати звернення регулятора.Вона працює як стимулювати, а напруження негативно.Це іноді називають Buck-Boost, хоча я особисто не згоден з ім'ям.

Якщо вам необхідна ізоляція, то зворотного ходу, це шлях.Висновок може бути будь-який полярності, залежно від того, як ви підключите вихід.

Привіт

до ВВВ: Спасибо за вашу ідею.Я постараюся.

до dfullmer: Мені потрібен джерело живлення.У мене є позитивний джерело енергії, і мені потрібно негативного джерела живлення.Але я не дуже підходять Power Conversion.Не могли б ви дати мені більш докладно про це.

Вибачте sunknu,

Я був трохи зайнятий, VVV правильний про підвищити Баку і зворотного ходу.Файли в декількох конфігураціях схеми, які можуть допомогти вам вирішити.Посилання на книгу, яка може допомогти з іншими будівництва як тільки ви зробите це рішення.H ** P: / / rapidshare.de/files/32989892/Newnes_-_Power_Supply_Cookbook__2001_.pdfПовагою і удачі

dfullmerPS сканування з твердого Power Conversion Довідник Ральф Територія
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Дякуємо за ур книг.Я буду читати.

Ви можете розмістити інші вимоги, такі як потужність (або поточна), і т.д.?

Привіт!

Я хочу розробити 24V-12V DC @ 5A-Supply 7A владу, щоб з'єднатися деякими елементами автомобіля (12В) для вантажівок акумулятор (24В).Будь-яка пропозиція??

Спасибо заранее ...

Привіт,

togarha

Якщо ви можете жити з 4.4a, ви можете спробувати LT1074HV від лінійного технічного http://www.linear.com/pc/productDetail.do?navId=H0, C1, C1003, C1042, C1032, C1064, P1006

Вони також роблять 10A боку, LTM4006HV http://www.linear.com/pc/productDetail.do?navId=H0, C1, C1003, C1042, C1032, C1064, P14856
Але остання поставляється в пакеті, який складніше для роботи по будинку Lab.

Я тільки умови, що ці посилання, тому що ці частини мають внутрішній swithces, що робить їх зручними для використання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back