D
dhanraj_kmr
Guest
Привіт всім, я новачок в PSoC пристрою.Я використовую cy8c29466-24pxi.Навіть у мене немає часу на вивчення всіх регістрів, і всі блоки.У мене є проект про водіння 2 серводвигунів.Я використовую бездротового зв'язку для дистанційного керування.Тому я хотів би використовувати UART для отримання мого оцінює.З receiced дані про UART я є на диску двигунів вліво, вправо, вперед і назад.коли я отримую високу я повинен генерувати PWM.На самом деле я працював над іншим MC.Але здається, я PSoC доведеться витрачати більше часу, ніж я очікував.Але я розумію Pls повинні завершити цей проект з на тиждень.
І ще один сумнів я б лик використовувати систему рівні проекту, який здається таким простим, ніж чіп рівні.Для вхідних рівень там немає вхідного моделювання UART.Але са PWM виведення моделювання.Як я можу використовувати правильний моделювання для цього проекту.Які входи і виходи моделювання необхідно для мого проекту.Так що для цього проекту мені необхідно Ваше повне керівництво, поки я не ясно всі мої сумніви.Pls, допоможіть мені.Dont увазі мої помилки.
Спасибо заранее.
І ще один сумнів я б лик використовувати систему рівні проекту, який здається таким простим, ніж чіп рівні.Для вхідних рівень там немає вхідного моделювання UART.Але са PWM виведення моделювання.Як я можу використовувати правильний моделювання для цього проекту.Які входи і виходи моделювання необхідно для мого проекту.Так що для цього проекту мені необхідно Ваше повне керівництво, поки я не ясно всі мої сумніви.Pls, допоможіть мені.Dont увазі мої помилки.
Спасибо заранее.