<CST> Мікрополосковая вигин і спліттер Wilkinson влади.

P

Pushhead

Guest
Hello All,Підгрунтя:Я проектування 2-смуговий мікрополоскових Splitter влади Уілкінсон в КНТ MWS.Після вдалої розробки основних сплиттер (S21 ~-3dB, S11 <-20dB здебільшого необхідної смуги пропускання), я подовжив цей вихідний лінії і додала 90 ° вигин на обох лініях (дизайн обмеженнями).Проблема:90 град.вигин змінили S-параметрів різко!тобто S21, S11 перейшли до більш низькій частоті.Додаткова інформація:Bend (лінія chamferring) була оптимізована для оптимального S11 в окремій моделі.
Граничні умови є "Електрик" з деякими додав простір над лініями.
Вхідний порт (50 Ом) знаходиться на нижній стороні плати.
Вихідні порти (50 Ом) знаходяться на стороні Верхнього плати.

Я знаю відповідь сплітера не повинно змінитися так різко ...
Чи можете ви допомогти мені з цим?

Tnx багато.
P.

Чи можете ви уявити малюнок Вашого макета, щоб ми могли подивитися?Разом з КНТ файлами MWS дизайн?

Тут знаходяться файли моделі сценаріїв (КНТ MWS 5).

Я сподіваюся, що ви можете мені допомогти з цим ...

Tnx багато,
P.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я би дуже вдячний, якщо хтось може подивитися на дизайн і дай мені його / її думку ...

Tnx.
P.

На 4,86 ГГц, і Р.Л., здається,> 20 дБ, IL становить близько 3 дБ.Яка ефективність перед додаванням 90 ° поворотах?

Результати показали те ж, але на частоті 5 ГГц ...
Бачите, проблема в тому, що додавання вигинів змінюється модель S11 занадто багато на мій погляд.
Я оптимізував поворотах окремо, і отримали "майже плоский-40dB" відповідь від 4 до 6 ГГц.Таким представляючи підкоритися сплітера не повинно змінити КСВ значно, не кажучи вже про зміну центральної частоти ...

Що ви думаєте?

Tnx, P.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back