CPW шару визначення ADS для антени

I

icpinu

Guest
Привіт, Я проектування антени CPW годували, і я хотів би знати, що правильний спосіб визначення шарів. Якщо підкладки шари: Freespace (відкритий) діелектрик (відкритий) я отримую хороші результати (я ще не знаю, F вони відповідають вимірювань) Якщо підкладки шари: Freespace (відкритий) діелектрик (закриті) Freespace (відкритий) Тоді я не отримують резонанс. Що таке правильний шлях визначення підкладці шар? Спасибі

привіт прикріпити файл про конструкцію антени з ADS

Привіт Icpinu, я думаю, що ви використовуєте заземленою CPW структури. Якщо ви нічого не змінили на спинках металізації діелектрика, шляхом застосування відкритим кордоном (Freespace) при Діелектричні то ви втратите свій основний площині. Це лише припущення, оскільки я не знаю, ваша структура. Якщо це так, то ви повинні звернути вашу обмеженою наземної площини в задній частині діелектрика. Сподіваюся, що це допомогло, JB

Привіт спасибі за ваше rplies. Ferdows я не міг бачити будь-який вкладений файл. Кращі

привіт я не можу зрозуміти icpinu я можу завантажити файл додається Що й означає?

Я не знаю, що сталося з моїм другом комп'ютері, я був у стані dowonload це зараз. Велике спасибі,

Поділіться своїми ADS дизайн, atlease скріншоти. Прихильності надіслав ferdows використовує мікро дизайн Газа і не допоможе вам.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back