CPLD і ПЛІС

G

Guest

Guest
Привіт всім,

Чи можу я замінити CPLD з ПЛІС?Що різні між цими двома.Може FPGA робити те ж саме, CPLD і які переваги.

Спасибо ..

P / S: Я новачок у цій області, але я знайшов одну заявку в CPLD, що я хочу використовувати ПЛІС.

Ще раз спасибі.

Це залежить від вашого застосування.ПЛИС, як правило, більше і швидше, але вони, як правило, більш дорогі, споживають більше енергії, мають незалежній пам'яті конфігурації, і може мати різні введення / виводу рівнів напруги.

Пошук в цьому форумі і для багатьох інших дискусій про С. ПЛІС CPLD.

це дійсно залежить від ваших програм малої вартості ПЛІС менш велика CPLD, але чи можете ви дозволити собі початкового завантаження ПЛІС при запуску, в деяких випадках ви можете захотіти використовувати малі CPLD, для завантаження мікропроцесорної системи, ніж навантаження ПЛІС.вона повністю до вас.
Подивіться на дані бюлетені для FPGA та CPLD і ви побачите різницю

Відсутність Добре!

Привіт,

FPGA SRAM як використання елемента конфігурації.Так що вам потрібно налаштувати FPGA на кожному включенні харчування виникнення.Вам необхідні додаткові E2PROM конфігурації або ЦС одиниці.
Крім того, таймінги в FPGA різні маршрутизації і більш надійною.

для малого логічних елементів (LE), що використовуються у вашому проекті Перейти на CPLD.
для великих LE використані у вашому проекті Перейти на FPGA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back