Confused про формулу PSRR

K

Kiat

Guest
з сірого в "Аналіз та проектування аналогових інтегральних схем" стор 422 та Разаві в "дизайн аналогових КМОП інтегральних схем" стор 335, psrr визначається як диференціальне посилення розділити на прибуток від поставки до виходу.Тим не менше, від в "Аллен CMOS Analog Circuit Design" PG 314, psrr визначається те, як отримати від поставки до виходу divded диференціальними вигоди.хто може пояснити, у це так?

Привіт.
Я не читав книгу Аллена.Проте, кажучи PSRR ми маємо на увазі харчування "Відмова" Ratio.Так що про REJETION, що означає більш відмову коефіцієнт, тим вище PSRR а це значить, тим менше вигоди від поставки продукції, тим більше відхилення відбувається.Отже, на підставі лінгвістики, PSRR те, що Разаві і Грей згадували.Тим не менш, це як-то неможливо, що д-р.Аллен зробив таку велику помилку, так що читати цю книгу ще раз.Може бути, ви щось наплутав.

З повагою,
EZT

Обидва визначення дають ідентичні абсолютне значення параметра в дБ, але вони мають різні знак.Наприклад, PSRR дорівнює 70 дБ або -70 дБ для різних визначень.

Моя ідея полягає в тому, що PSRR одно у зміні вихідний (у зв'язку зі зміною потужності)

розділити владою варіації.

Наприклад, якщо влада варіації 1V, вихідний варіації 1 мВ,

то можна сказати, є PSRR 60 дБ.

Я не знаю, на мою думку, нормально.

З найкращими побажаннями

Kiat пише:

з сірого в "Аналіз та проектування аналогових інтегральних схем" стор 422 та Разаві в "дизайн аналогових КМОП інтегральних схем" стор 335, psrr визначається як диференціальне посилення розділити на прибуток від поставки до виходу.
Тим не менше, від "Аллена CMOS Analog Circuit Design" PG 314, psrr визначається те, як отримати від поставки до виходу divded диференціальними вигоди.
хто може пояснити, у це так?

привіт Kiat,
Аллен книзі дав право formula.actually ви не зрозуміли його.

PSRR = Av / Додати

Vout = (Додати / (1 Av)) Vdd
≈ (Додати / Av) Vdd
= (1/PSRR) Vdd

отже, 1/PSRR = Vout / Vdd

за цією формулою ми отримуємо негативний PSRR.by тільки змінюючи полярність ми отримаємо фактичне PSRR.
Я сподіваюся, що ви його отримали.Додано після 15 хвилин:1 інакше я можу зробити у зрозуміти в такий спосіб.Аллен використовує отримати операціоннікі єдності вивести, що рівняння.

як ми знаємо PSRR = [ΔVout / ΔVin] / [ΔVout / ΔVdd]

в єдності отримати операціоннікі ΔVout / ΔVin = 1

отже, PSRR = 1 / ΔVout / ΔVdd
тобто PSRR = ΔVdd / ΔVout
тобто 1/PSRR = ΔVout / ΔVdd

так що якщо моделювати отримати операціоннікі єдності шляхом надання frquency аналізу на Vdd.we отримати зміни у висновку.якщо ми проведемо частотної характеристики продукції, що випускається, ми отримаємо негативний результат, виражений в дБ (через 1/PSRR). ми робимо його позитивним і ми отримаємо фактичне PSRR.

Аналогічний аналіз може бути зроблено для зміни Vss.
сподіваюся, що ви отримаєте його [ц] [/ URL]Додано через 6 хвилин:якщо я зробив тебе чітко cofusion на PSRR, просто натисніть на кнопку допомогли мені below.it не буде коштувати вам anything.it просто повідомити мені деякі моменти, з форуму, якщо я допоможу вам.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back