CMOS передачі воріт

F

firsttimedesigning

Guest
У мене виникають проблеми, щоб з'ясувати, як проектувати КМОП передачі. Я не знаю, що напруга я повинен покласти на + Vcc і-Vcc. Я спробував кілька різних значень, 1,2 і т.д. Однак, Cadence Spectre завжди дає мені попередження, що говорить "об'ємного переходу струм стоку перевищує 'imelt'...". Я хочу знати, що значення imelt. Крім того, є рівняння для об'ємного переходу струм стоку? Нарешті, що значення Vcc я повинен використовувати для запобігання переходу поточного перевищувати imelt? спасибі заздалегідь.

Перше питання: Які транзистори ви використовуєте - висока напруга чи низька напруга? Друге питання: чому ви повинні зв'язатися NMOS обсязі і ворота до VCC? Не можете просто землю їх? Третій момент: ваша передача ворота у вимкненому стані, як зазначено в діаграмі, це те, що у хочу?

Спасибі за відповіді. Перше питання: Я перепрошую, але я не знаю, що висока напруга транзистора або низької напруги транзистора. Я ніколи не чув цих слів раніше. Друге питання: Я підключив обсягу на-5V, тому що я хочу негативна напруга, щоб бути в змозі пройти перемикач. Якщо б я зв'язатися обсягу на землі, то низькі напруги цей перемикач може передати це-0, 7. Крім того, Vcc не-5V, а це напруження, яке передбачається включити або вимкнути вимикач. Я приношу вибачення за плутанину. Третє питання: Як тільки я його імітації, транзистор ламається, тому VGS і VGD транзистора NMOS перевищив напруга пробою оксиду. Так що я навіть не знаю, якщо цей параметр у вимкненому стані. Я хотів би знати, на якій Vcc напруга буде включити цей перемикач, і те, що напруга Vcc буде відключити цей параметр. Спасибо заранее

1. різні технології забезпечують транзисторів у різних напругою. наприклад. H35B4D3 для 0.35um процес може задати як стандартні низькою транзистора напруга (3,3 В), а також забезпечити високу транзистора напруга, яка може працювати в 20V або навіть 50В. 2. Якщо ви використовуєте подвійного живлення, то це нормально для зв'язку. 3. для Вашого випадку, я раджу вам використовувати високу напругу транзистора. але ви повинні підтвердити поточну технологія доступна для високого номінального напруги в першу чергу. regardings

Нам необхідно знати діапазон напруг ви намагаєтеся передати. Якщо вона включає в себе негативну область, ви впевнені, що ваш процес потрійний також можливості для її підтримки?

У NMOS транзисторів, є діод між стоком і об'ємні. (Р на об'ємних і п на стік) і віце-versafor ПМ транзистора. Ви завжди повинні бути обережні, щоб не прямого зміщення цих діодів. Тому що виробляти багато струм, який може перевищувати imelt переконайтеся, що.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back