clcok строб

P

pd_vlsi

Guest
привіт

те, що годинник стробування в ASIC?спасибі!!

Це технологія, яка використовується для оптимізації енергоспоживання.Більш докладну інформацію див PRIMEPOWER або керівництво користувача powercompiler.

привіт pd_vlsi,

Найкращий спосіб дізнатися, мураха годинник стробування і як воно може бути реалізовано на рівні проектування RTL див. Дизайн компілятору ..Є деякі дуже гарні документи годин строб ....

Коротше кажучи Ват ми можемо сказати, ок строб годинник:
Для того, щоб зменшити динамічні г Імпульсний джерело dessipation групи ТФ у конструкцію можуть бути воротами з appropraite строб ЦКТ ..це означає, що якщо FF з MUX, який живиться тому дані вен немає нових даних .. мультиплексування будуть замінені CG ЦКТ ..яка transperent вен-небудь є дані зміни на лінії даних і відключити годинник інших мудрих тим самим заощаджуючи динамічних Powr ..
дайте мені знати, якщо у хочу ще ...Суреш
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Привіт досліджень / та ін !!!!!!U розповів годин строб на рівні RTL .... підходить до фізичної рівні pshyical дизайн engg .... те, що він / вона може зробити для годинника строб .... я думаю, у отримав свою точку ш важливо годинник стробування відносно для фізичних дизайн engg ........Спасибі!

Годинники стробування є systemitec підхід до зниження енергоспоживання.
це відіб'ється на процесор синтезу і місце і формат.

Як годинник стробування впливає на хід годинника?

привіт Gliss.

Годинники строб буде offcouse ефект тел.тому що в будь-який час, якщо є нові дані Пам'ять ЦКТ якісь передавати дані на вхід FF і є затримка через CGckt.і, отже, це може призвести до години косою ...

Суреш

Годинники стробування полягає у ворота годинник для powersaving

Годинники стробування є systemitec підхід до зниження енергоспоживання.
його використовувати засувку, щоб видалити збоїв.

Gliss пише:

красивий пише:Gliss пише:

привіт Gliss

Ну так ..з використанням clockgating DC, де можна CG initialiased я думаю, що інструмент можете розмістити буферів для швидкого цілодобово, тому з метою боротьби з clockgated шляху ..Я хоч і не дуже чіткі цього ...Суреш

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back