Cisco CCNA сертифікації

A

anta

Guest
Привіт всім і з Новим роком ... Я нещодавно закінчив і після того, два місяці перерви, я маю на увазі наступний крок у моїй кар'єрі / education ... Since знайти роботу в нашій країні не дуже легко в цей раз і віку і магістрів за кордоном досить дорогим для кишеню, я думав про Сертифікація Cisco ... Я бачу Є інші повідомлення на цю тему, але я скоріше плутати ... Я був би вдячний, якщо хто-небудь може дати мені глибше ознайомитися з предметом ... Зокрема, я хочете знати, де я можу знайти книги і тренажерів, щоб дати іспит, якщо він відрізняється від країни до країни або від року до року, і якщо це дійсно варто витрачати час і гроші, щоб отримати його .. Я дійсно з нетерпінням чекаю відповідей! Спасибо заранее

привіт Анта ви можете знайти всі види даних про Сертифікація Cisco на наступні ciscovideos.tk веб ....: D

Є багато повідомлень в цьому відношенні, але в підсумку, Cisco, як основного виробника апаратного пристрою, що робить підключення пристроїв до Інтернету, укріплені курси навчання та пов'язаних сертифікатів. Cisco піраміди показує, що ви можете ввести як asociate, розвиток професійних і експертів. Як Існують різні основні питання в рамках підприємства, такі як маршрутизація і ПЕРЕКЛЮЧЕННЯ, бездротової, голос, безпеки і т.д., ecah має пов'язані курси, які можуть бути знайти в [URL = http://www.cisco.com] Cisco Systems, Inc [/URL]. CCNA, що ви згадали, коштує для Cisco Certified Network Asociate який, як випливає з назви це все про допомогу фахівців на підприємстві для установки, настройки і усунення неполадок апаратних пристроїв. чесно кажучи, я не думаю, що тільки один CCNA допоможе вам знайти хорошу можливість носіїв, і ви повинні розвиватися, щоб дістатися до більш високих рівнях. Але для сертифікації Cisco, що коли-небудь ваші віддаєте перевагу предметом для вивчення, ви повинні почати з CCNA. Махді.

Спасибі за Вашу відповідь ... Я думаю, що я збираюся почати з CCNA, але проблема в тому як? Я маю на увазі було б дуже корисно для мене, якщо і може запропонувати мені кілька книг і / або тренажери, щоб почати працювати .... PS1: Загалом, як важко вчитися на іспит в поодинці? PS2: Що differemce між CCNA Бездротові і CCNA Маршрутизація та комутація? Я маю на увазі і отримати два різних сертифікатів? Є різні тренажери для кожного з них? Спасибо заранее

Іспиту Cisco, як інші іспити, але знаю, що вам дійсно потрібно мати достатньо інформації, і розуміння, щоб бути сертифіковані. Cisco Press книги (тут для Вашого випадку, ICND1 і ICND2 по Wndell Одом), як правило, самостійно вивчати книги, які гарні в підтримці з боку вчителя. Про CCNA маршрутизації і комутації і бездротової CCNA, ви маєте рацію. це дві різні курси. Але те, що ви пропустили, що, щоб дістатися до CCNA бездротової або будь-який інший сертифікації Cisco необхідно придбати ПО-ПЕРШЕ CCNA маршрутизації і комутації. Це є обов'язковим не обов'язково. Однак, коли ви закінчите з CCNA, ви здатні undesratnd багато речей, щоб перейти до інших основних, такі як бездротові, безпеки, ... . Для симулятор, Є багато варіантів, таких як Cisco Packet Tracer або GNS3. Обидва цих двох допомогти Вам в повній мірі йти з CCNA. Packet Tracer просто симулятор а GNS3 (безкоштовно завантажити) потреб реального маршрутизатор IOS для емуляції мережевих проблем. Удачи!

MRahimi ваша відповідь була дуже корисним ... Я вже знайшли Packet Tracer безкоштовно в мережі ... Ви знаєте, якщо б я міг знайти книги Одома безкоштовно десь в мережі теж? Спасибі за Вашу відповідь

Не дуже! Але якщо ви цього дуже рекомендується приступити до CCNA, що варто купити копію. Про Pcket Tracer, будь ласка, знайте, що ви не можете бути в змозі робити деякі фізичні вправи, як це насправді не емулятор для комутаторів і маршрутизаторів. Потім, коли ви зіткнулися з такою проблемою, не хвилюйтеся. Насправді, кращі речі, щоб фізичні вправи, з якими реальних пристроях Cisco. Махді.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back