A
atamez
Guest
Я намагаюся імпортувати деякі IO клітини для привид моделювання і бачу якесь дивне поведінка. У мене є карта файл, який правильно визначає пристрою і пов'язує їх з правої клітки ГДК, однак, якщо майно більше 2 наступна помилка з'являється в ni.err й пристрої імпортується з шириною від 0! 65: MM2 ZA inh_vdde3v3 nwelle P2 W = 4,0 л = 0,32 = 1 nfing сенсі = 0,0 м = 1 **** Синтаксична помилка: дійсне число рядок 65, у стовпці 36, встановлений бути 0,0 (скорочено) і список з'єднань файлу зіставлення наведені нижче: *. ШКАЛА METER *. MEGA *. Двохполярний PARAM SUBCKT MY_CELL суб-Я nwell GND vdd_3v3 *. PININFO: .. Я на південь: І. З.: Про nwell: B GND: B vdd_3v3: B MM0 ZA GND під N2 W = 2,0 л = 0,32 = 1 nfing сенсі = 0,0 м = 1 мм2 ZA vdd_3v3 nwell P2 W = 4,0 л = 0,32 = 1 nfing сенсі = 0,0 м = 1 закінчується devMap:. = nfet nsvt25 propMatch: = підтипу termMaP N2: = D D S S G G B B propMap: = wwllmm devMap: = pfet psvt25 propMatch: = підтипу termMap P2: = D D S S G G B B propMap: = wwllmm будь-які ідеї?