cd4069 застосування

D

diyguest

Guest
привет
Я хочу, щоб використовувати фільтр cd4069, я do't знати, як використовувати! Plase допоможи мені!
спасибо!
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

(Я думаю, що
це не правильний розділ для цієї посади)

У CD4069 6 інверторів CMOS unbuffered ворота, ви можете використовувати в якості підсилювача в лінійному регіоні.Перша "поляризованому" ворота в VDD / 2 (висока вартість зворотнього
зв'язку між резистором і виходити, 1М типово),
а потім виміряти вигоди.Зауваження: Чи є trasconductance підсилювача.

В залежності від частоти і типу фільтра я не думаю, що це кращий спосіб зробити фільтром,
за винятком, якщо ви хочете "просто lowpassing" з великим marge зрізу частоти, наприклад: два сигналу 10Khz і 1MHz, ваш fcut травня змінюється 20 кГц і 700Khz ...

Спробуйте інші, такі, як alternativas ОПА і sallen ключ структур

Я не бачу вигоди в порівнянні з ОП фільтра конструкцій з використанням Quad НП, за винятком витрат.Конструкція буде обмежуватися тільки негативні відгуки структур і середніх Q. Крім того, 4069 unbuffered інвертори залучити значні поставки струму в лінійному регіону при роботі над VDD від 5V.

Є тонн додатків з використанням CD4069UB для аналогових програм особливо в недорогих споживчих товарів,
то зробити дуже низької поточної менш 1ma в той час як в лінійному режимі.cd4069ub просто пошук в Google

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back