CCTV 500 квадратний метр для дизайну 24 камер для perimete

G

Guest

Guest
Сер,
Я хотів би знати, цінні пропозиції з Вашого боку,
Я площею близько 500 квадратних метри по периметру.для якого я зробив для установки всього 24 камери,

Чи буде це sutiable піти з коаксіальним кабелем, як передача інформації.
використання RG-11 коаксіальний кабель з amplifers

або я повинен піти з волоконної оптикою.

Будь ласка, будь-який орган може запропонувати мені,

привіт
Крішнан

Warszawskie studio People Can Fly oraz Electronic Arts zapowiedziały pierwsze DLC do gry Bulletstorm. Ogłoszenie zbiegło się z amerykańską premierą gry - Europa musi poczekać do 25 lutego.

Read more...

У стандартних ситуаціях, якщо камера підключена через коаксіального кабелю він пошле хорошої якості картинки с до 100м.
Для більш довгих відстанях необхідно використовувати відповідні драйвери лінію (підсилювача з рівнем і частотної корекції).
І це буде працювати правильно ≈ 1000m з коаксіального кабелю.
Близько, або за що Окуляри, і якщо ви турбуєтесь про контурів заземлення, або у гучній обстановці, я б не вагаючись і використанням волоконної оптики ..
Привіт,
IanP

Мені не вистачає інформації про камеру типи і застосування / пристрої "на іншому кінці" cameray (в значенні: монітори, стрічкові пристрої і т.д.).

Що ви хочете, щоб спостерігати, у яких якість зображення ви хочете спостерігати (розмір зображення, частоту кадрів)?Чи потрібно "контроль" камер (фокус, напрямок і т.д.)?250 метрів Sqare звучить площі магазину, 20 * 25 метрів.Ви можете встановити до 4 ряди камер, кожен рядок проведення 6 камер.Я хотів би запропонувати цифрової передачі в цьому випадку, тому що ...
:: Налаштування мережі, заснованої на "дешевих" CAT5 кабель досить легко
:: Необхідні підсилювачі (вузлів) є досить дешево
:: Цифровая camerars (веб-камера) досить дешево, з прийнятною якістю

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back