CAM / RAM MadulWare (або MegaFunction) Переваги для FPGA

S

sadid

Guest
Мені потрібно реалізації CAM (Content адреса пам'яті) на основі ПЛИС Design.
Я знайшов його в Ку (AT) rtus але мій проект знаходиться в FPGA Advantage
Тепер мені потрібна ваша допомога, що я можу зробити?
Чи можна знайти аналогічні переваги ІВ для FPGA?
це можливість тимчасово перемістити мій проект Qu (AT) rtus, а потім назад ...

Я знайшов аналогічного модуля кераміки в ISE
а також можливо в порт ISE проект Qu (AT) rtus але мені потрібно портів IP або його вихідні переваги FPGA
Чи є спосіб?

Я очікую, що FPGA Advantage використовує апаратні бібліотеки для конкретної особи як FPGA внутрішньої пам'яті, PLLs, I / O-клітин.По суті, документально HDL примітивів, що надаються ISE або Qu (AT) rtus можуть бути використані.FPGA Advantage місці і маршрут проводиться постачальниками коштів (наприклад, Цюй (AT) rtus) в будь-якому випадку.

Що стосується складних ІС від FPGA постачальника або третіх сторін, ситуація більш складна.Більшість з ядер поширюється у вигляді зашифрованих ліпопротеїнів високої щільності, у певному форматі постачальника не придатна для роботи з іншими інструментами.Таким чином, ІС в питання повинен бути доставлений в FPGA Advantage конкретного розподілу.

Спасибо МКО.
Я можу перейти у своєму дизайні Qu (AT) rtus ...
Переваги ПЛІС зможе використовувати Qu (AT) rtus Мег (в) основні майстра ...Це можливо, але коли я проблеми з одним з них здається, що Цюй (AT) rtus не установка повністю ..або мені треба купити ліцензія ...
Однак я вибором використання Qu (AT) rtus ...Добре у Black Box підходу як FPGA Advantage?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back