CADSTAR проблема ...

S

ssankurathri

Guest
Привіт
Чи міг хто наставить мене, будь ласка, як вирішити цю помилку:
"Частина індексу застарів для конкретного шляху бібліотеки".

ура
SRK

Так.

Зайдіть в бібліотеку меню виберіть "частин", потім "частини індексу" і створити нову.
Переконайтеся, що особливий шлях обраний у випадаючому списку у верхній частині.(якщо у вас є більш ніж на 1 бібліотеку в настройках).Можливо, ви були редагування вашої бібліотеки і не відновили індекс?

Частини індексу є показником, який пов'язує схематичний символ в КСП слідів через визначень частини.

Привіт
м. з використанням тільки однієї бібліотеки і робити частини індексу за тим же.
IAM можливість додавати інших частин з бібліотеки.Помилка йде тільки у випадку деяких частин.
ура
Skr [/ QUOTE]

Чи є ці установки за замовчуванням бібліотеки?

Ви були редагування бібліотеки?

Чи існують інші повідомлення про помилку, можливо, звіт про помилку? Про що це говорить?

Привіт
ті R замовчуванням libraries.i створено кілька частин і зберігатися в цієї бібліотеки.
Звичайно деяких бібліотеках створені мною.
Це перший час я натрапив на такі помилки.
м. просто цікаво, як ця помилка може придумати тільки для певних частин library.if, бібліотека що не є правильним, пов'язані, то жодна з частин цього бібліотека повинна працювати.
report.that помилку не є єдиною помилкою сказати, що частину індексу є застарілий для цієї бібліотеки.
ура
шведських крон

Коли ви натискаєте на кнопку, щоб зробити частини індексу, коробка повинна спливав, що називається "помилка частин доповіді" галочку "Переглянути звіт" варіант.
Це буде більш докладно розповісти про помилки і дозволить зберегти його для розміщення тут.

Найчастіше це щось на зразок символу чи слід ім'я, яке не є 100% правильних відповідей.

Я повинен сказати, що я теж ніколи не було точної помилки.

До речі, в настройках конфігурації, є установка бібліотеки шлях до точки до бібліотеки правильно?

Чи можете ви виділити ті частини, які ви змінили / додали недавно, що, можливо, викликала цю помилку?

CADSTAR вимагає індексації частини, коли ви додали, видаляти або змінювати будь-яку частину.
Таким чином, після робите частині індексації як cyberrat сказав, помилка має вирішити.

Ще одна річ може статися у вас частині індексації в редакторі дизайну як бібліотеки wellas редактора ж шляху до бібліотек.

Просто спробуйте, що один.

Я часто отримую помилку частин індексація, як правило, коли я назвав неправильне позначення / наступ ім'я так я вважаю, що найкраще копіювати / вставити їх безпосередньо від окремих бібліотек.

Ihave не потрібно було робити частини індексу як з-ДЕ і libed тих пір, поки обидві вони спрямовані в одну бібліотеку.

Це точка, переконайтеся, що вони роблять, libed не за замовчуванням з тим же шляхах бібліотеку, якщо ви змінили їх у DE.

Роланд.

Привіт

. B3FS 10x1.8; тактильним SWITCH SMD
MECTACTILE Switch (MECTACTILE Switch)
* СТМ-С
* NGS
EQU * 2 = 4, 1 = 3
* MXP 4
* DFN B3FS 10x1.8
MECTACTILESWITCH (Tactile Switch)
1,0 3,0 2,0 4,0

Чи міг хто PLZ перевірити будь-які помилки в коді.
ура
шведських крон

Виглядає нормально для мене.

Цитата:

. B3FS 10x1.8; тактильним SWITCH SMD

Привіт Roland,
U як бачите код ok.right?
Але коли я намагаюся вставити цю роль у моїй схемі ... це кажу частини не знайдені.
Я частини індексу, і я бачу відповідну бібліотеку в частині доповіді індексу.
Перед цим я перевірив всі шляхи бібліотеці.Символ бібліотеки, слід бібліотеці ОК.
Помилка частина не знайдена.М. Використання версії 8.0
Do U хочуть мене спробувати, дав коротке ім'я для символу?Я не думаю, що це назва досить довго, щоб створити problem.but, я дам спробувати ..
Спасибі за пропозиції, в будь-якому випадку ур ..
ура
шведських крон

Привіт
При створенні тієї частини, яка версію CADSTAR були У допомогою 8.0?
Там може бути неправильної версії збігаються.

Чи є це проблемою даної частини?

Наскільки великі ваші бібліотеки?

Чи можете ви застібати все. Lib & partlist.lst файлами і відправляти їх мені, я можу спробувати & розбиратися легше.Тоді нехай ви знаете, що це / помилявся & повернути їх до вас (або ви можете змінити сам).

AFAIK можна PM мені.

Роланд.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back