CadSoft Eagle колодки розміри

A

ADRENALIN2003

Guest
Привіт, у мене є питання

Як я можу змінити розміри (ширина) прокладки в КСП.Коли у внесення бібліотеки елементів U реально визначити тільки діаметр, але ширину колодки, що залежить від дизайну правило точних борту.Де я можу знайти, що установки?

Привіт,
коли я використовую громить команду і зафіксувати місце текст Як unsmash, що компонент втратити знаків тексту на етикетці.Я думав, що зсув банкрутство буде робити трюк, але коли я, що я просто повернутися, як я нічого не зробив!Чи є рішення цієї проблеми?

ADRENALIN2003 писав:

Привіт,

коли я використовую громить команду і зафіксувати місце текст Як unsmash, що компонент втратити знаків тексту на етикетці.
Я думав, що зсув банкрутство буде робити трюк, але коли я, що я просто повернутися, як я нічого не зробив!
Чи є рішення цієї проблеми?

M! K

Я думаю, що у не розуміє мене, я хочу, що мені робити, коли розбивають, і виправити становище імен і значень робити те, що буде прикл їх на нові позиції, що і АКТС, як він полягає в тому, що шлях від бібліотеки!Так що, коли я розбиваю його там, а спосіб його клеєм і втрачати знаків на імена та значення?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back