Cadence VPCD Для RFIC Моделювання трансформатор

M

mhma

Guest
Привіт, тут хто-небудь коли-небудь використовували VPCD для імітації RFIC трансформатор?. Я дуже вдячний, якщо ви поділитеся зі мною своїм досвідом. Спасибі

Я використав цей інструмент на деякий час, і не можу сказати, що в мене перехопило подих. Найбільшою перевагою є те, що це інструмент EM, які працюють безпосередньо на ваш макет в каденцію-так що не потрібно робити і назад конверсії (як кажуть, імпорт в HFSS або ADS імпульсу). Це також досить комфортно, як інструмент синтезу макета, як він звертає спіральних котушок індуктивності і трансформаторів макети і позбавити вас від неприємностей. Однак, як вирішувач Є.М., я знаходжу це dissapointing: 1.It 'S точність (в порівнянні з measurememnts результатів) не є задовільним. 2.No реальної можливості контролювати решітки. 3.Tons дратівливих помилок супроводжувати цей інструмент від його першого дня до останньої версії. Отже, якщо ви шукаєте для точного EM результати пошуку в інших місцях, але добре використовувати його в якості "помічника макета".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back