Cadence Spectre помилка при моделюванні інвертора

W

wchu01

Guest
[Цитата] командний рядок: / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/bin/spectre-ENV artist5.0.0 \\ + + escchars журналу .. / ФСФ / spectre.out + те = mpsc \\ + mpssession = spectre1_20233_2-форматі psfbin -сировинної .. / ФСФ \\ input.scs привид PID = 20526 Завантаження / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libinfineon_sh.so ... Завантаження / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libnortel_sh.so ... Завантаження / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libphilips_sh.so ... Завантаження / eda/Cadence/tools.lnx86/spectre/lib/cmi/3.0/libstmodels_sh.so ... Привид (версія 5.0.33.031104 - 11 березня 2004 року). Включає RSA BSAFE (R) або криптографічного безпеки протоколу Програмне забезпечення від компанії RSA Security, Inc Моделювання `input.scs" на Linux в 5:41:21 PM, нд 20 червня 2006. Виявлена помилка на привид в ланцюзі для читання в. input.scs: nM0 є екземпляром невизначена pmos_tn моделі. input.scs: NM1 є екземпляром невизначена nmos_tn моделі. Привид достроково припинені через фатальну помилку. [/Quote] вище помилка по спектрах відбуваються при спробі запустити моделювання на інвертор. Я вже визначена модель бібліотеки з бібліотеки менеджера, а також на привид себе. Може у кого є рішення вище, будь ласка, дайте мені знати наперед дякую.

б хто-небудь, будьте ласкаві, щоб розмістити це питання всередині Cadence Sourcelink?

Ви коли-небудь певний вашої моделі з ваших активних компонентів у "моделі шлях" у симуляторі. У ставленні до Помилка повідомлення, тренажер не визнає моделі ...

Так, ви повинні додати дві моделі визначення pmos_tn / nmos_tn в input.scs файл.

різні назви у схемі з моделями

Ви впевнені, що у вас є назва моделі в схемі? я трапилося зі мною я не міг врятувати з назви моделей і .... Помилка моделювання ....

Mn0 і MN1 визначити модель pmos_tn ім'я та nmos_tn, ви повинні мати те ж ім'я моделі в модель Lib файл.

просто, щоб отримати більше ідея, ви можете спробувати визначити модель вхідний файл себе і подивитися, якщо це працює ... (для тих двох транзисторів)

1) Перевірте, що якщо і додали модель бібліотека і файл моделі в АДЕ 2) Відкрийте файл моделі і перевірити, якщо Існують моделі ПМ і NMOS визначені з іменами pmos_tn і nmos_tn 3) якщо і знайти над чим перевірити, якщо Є будь-які розділи, визначений у моделі файли і належним чином додати розділи в АДЕ

Від вашого відома про помилку, проблема шляху або формат файлу моделі є неправильним. Якщо ваша модель шлях неправильний, відповідно до rajanarender_suram методом , помилка може бути подолано!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back