Cadence SKILL кілька питань

W

wholegrain

Guest
Привіт, недавно я працював з Cadence SKILL і в мене є кілька питань. По-перше, з мого розуміння, якщо я щось на зразок Wi = "1u" Я роблю рядок. Якщо у мене є змінна, скажімо width1, який містить ціле число / число з плаваючою крапкою всередині, як зробити, щоб змінне число рядків. По-друге, як мені усікання змінної (число з плаваючою точкою)? По-третє, це продовження з цієї відповіді http://www.edaboard.com/ftopic80093.html Г-н Хьюз сказав: "Де ш и л назви параметрів і може бути знайдений з CDF Редагувати Форма ". де я можу точно знайти назву цих параметрів? Дякуємо за допомогу мені, я дійсно ціную це.

Sprintf ({s_Var | нуль} t_formatString [g_arg1 ...]) Формати виводу і привласнює результуюча рядок змінної дається як перший аргумент. Це синтаксис формі Ex: Sprintf (numString "% D" 10): конвертує 10 до "10" і зберігає її в numString. Сподіваюся, що це допомагає. Я не зовсім отримати другий запит ..

[Цитата = цільнозернові] Г-н Хьюз сказав: "Де ш и л параметрів ім'я і може бути знайдений з форм CDF Edit». [/ Цитата] ш и [Ь] [/B] параметрів імена! [Цитата = цільнозернові], де я можу точно знайти назву цій параметрів [/ цитата] В [я] ICFB [/I] CIW (вікно) використовувати [б] Інструменти -> CDF -> Змінити ...[/ б]. Нове вікно [б] Редагувати компонент CDF [/B] буде відкритий. Заповніть [я] Бібліотека [/I] і [я] Мобільний Ім'я [/I] (наприклад, через [я] Огляд [/I]), то ви можете побачити і / або змінити ці параметри за замовчуванням (переглянуто тільки якщо у вас є [я] писати [/I] права доступу, звичайно). Щоб переглянути / змінити W, L, (M, F, ...) параметрів окремих пристроїв, просто виберіть компонент і [[б] д [/B]] uery його [я] Властивості об'єкта [/I] в відповідні [я] Властивості Edit Object [/I] вікна.

Дякую вам всім. Мій другий питання було, скажімо, у вас є кілька 1.666666e-10, але ви хочете, щоб зробити його 1.66e-10, як би ви це зробили?

[Цитата = цільнозернові] подякувати всім вам. Мій другий питання було, скажімо, у вас є кілька 1.666666e-10, але ви хочете, щоб зробити його 1.66e-10, як би ви зробили, що [/ цитата] Спробуйте: Sprintf (s_Var "% 4.2e" 1.666666e-10 ) Це буде округлена до, звичайно, але я припускаю, що це те, що ви хотіли б у жодному разі ;-)

Велике спасибі. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 22 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Вибачте задати інше питання. Код Sprintf (s_Var "% 4.2e" 1.666666e-10) надаються erikl працює відмінно. Тим не менше, мені було цікаво, що я буду робити, щоб зробити те ж саме з виходом число з плаваючою крапкою, а не рядок. Крім того, як би я конвертувати з рядка в число з плаваючою крапкою. Дякуємо.

Підказка: Подивіться на SKILL команди atoi () & atof () Використовуйте їх з Sprintf () і ви можете конвертувати №, в рядки і навпаки з відносною легкістю. ;) З повагою, I-FAB

TY cop02ia. У мене є інше питання, що стосується LVS. Я використовував вміння створити екземпляр так що моя схема може включати в себе цей екземпляр. (Простіше перевернути і зрушення) З різних причин, протягом LVS, він не визнає інстанції. Тільки після того, як згладити наприклад, що LVS проходить. Є в будь-якому випадку пройти LVS без вирівнювання мій примірників? Спасибі, хлопці. Допомога вітається.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back