Cadence IC 5 на Redhat WS / AS

G

gezzas525

Guest
Хто пробував Cadence IC 5 на цих ОС, Iam думаю вони будуть кращим вибором, ніж Mandrake 9.2, як я намагався немає IC 5 на що ще.

[Цитата = gezzas525] Хто пробував Cadence IC 5 на цих ОС, Iam думаєте чи це буде кращим вибором, ніж Mandrake 9.2, як я немає намагався IC 5 на що ще. [/ Цитата] Cadence IC5 складаються з RH 7.3. Хіба ви не читали про реліз?

Але WS / AS повинні працювати, так як вони були перевірені і cetified з іншими інструментами EDA.

Я спробував встановити IC 5 в Mandrake 9.2, але це не вдалося, бо IC 5 необхідно CSH оболонки для установки, Mandrake 9.2 є тільки Баш оболонки.

Я спробував IC-5 на Mandrake 9.2, здається, я можу в змозі відкрити CIW вікно. CSH для оболонки типу CSH на Баш клітин і ви будете в C-Shell також ви можете встановити переваги в. Cshrc. До побачення у.о.

[Цитата = ие] я спробував IC-5 на Mandrake 9.2 здається, я можу в змозі відкрити CIW вікно. CSH для оболонки типу CSH на Баш клітин і ви будете в C-Shell також ви можете встановити переваги в. Cshrc. До побачення у.о. [/ цитата] Я можу підтвердити: Cadence IC 5,0 відмінно працює з Mandrake 9.2 DVD Powerpack. Ви можете знайти її на еМюль. З повагою, Док

ОК, хлопці, так що я не повинен мати жодних проблем із запуском IC5 на Mandrake 9.2 ПП. Може evryone підтвердити, що все працює тобто макет, схему, моделювання з використанням привид, а також використовуючи Cadence (CDSK) моделей Design Kit для моделювання.

[Цитата = TheDock] Я можу підтвердити: Cadence IC 5,0 відмінно працює з Mandrake 9.2 DVD Powerpack. Ви можете знайти її на еМюль. З повагою, Док [/ цитата] Як ви можете це підтвердити? Програмне забезпечення EDA перевіряється кілька десятків testcases. Коли ви запустите програму, і вона виконує не означає, що працювати нормально. IC5 був дизайн для роботи з RH7.3, він може працювати і з іншими Linux-версії, але не ризикувати.

Марія права, однак RH 7,3 оленяча шкіра працювати на останній H / W це assumming ви насправді знайти драйвери для H / W. Якщо ви не хочете ризикувати, у вас є два варіанти: 1) Запускаємо RH7.3 на старих H / W 2) RUN RH7.3 на віртуальній машині за допомогою пізніше H / W. Варіант 2 ІМО ідеально підходить як використання сказати VMWARE 4 Наприклад зроблять ваш H / W compatile через abtraction / емуляції або щось вони це називають. Dont помилку VMWARE повільним Ive намагався Mandrake 9.2 і його досить швидко (швидше, ніж Virtual PC, це не емулятор), переконайтеся, що у вас багато оперативної пам'яті і швидким процесором. Iam збирається придбати ноутбук HP ZD7000 і його imposible запустити RH7.3 так що я можу або використовувати віртуальну машину або оперативну LINUX, таких як Mandrake 9.2. Я відправлю свої результати тут, якщо комусь цікаво. KLEO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back