Cadence IC, що остання?!

I

ic98

Guest
Привіт, хлопці, я хочу знати, що остання версія "Cadence СК" люкс? Будь ласка, поділіться, що ви знаєте тут, про яких-небудь видатних доступних оновлень. Спасибі всім

614. Не впевнений, що якщо USR був звільнений. перевірити [URL = http://sourcelink.cadence.com] Cadence - Увійти [/URL]

Спасибі за виправлення, не працював з каденцію інструментів близько 6 місяців.

Привіт oermens жаль збереження вкладок на новітніх продуктів EDA є частиною моєї роботи опис ... ;)

dgnani, може у Plz сказати, що відмінності (модернізації) між IC 6,10 і той, який ви вказали? (Я не можу отримати доступ до сторінки ви перейшли по посиланню)

Привіт ic98 Я не розміщувати будь-які посилання і ряд відмінностей (дозволених помилок), ймовірно, у кілька сотень (спробуйте відкрити один з докладні примітки звільнення, якщо вам цікаво), з точки зору поліпшення / нові можливості це дійсно залежить від того, продукт, який ви мали в розпорядженні; у нас є тільки обмежений пул ліцензій, тому я сумніваюся, що це буде повний опис будь-яким способом. Я хотів би звернутися до адміністратора EDA, щоб отримати відповідні примітки до випуску. З верхньої частини моїй голові, я можу сказати вам, що:-ми ледь використовувати IC6 поки вони випустили 6.1.3-6.1.4 так, віртуоз повний 64-бітний додатки (це був час), що дуже важливо, щоб відкрити дуже великий конструкцій, наприклад повної сітки post-filling/cheesing ІС-інші побічні ефекти 64-розрядні бібліотеки є те, що автобуси тепер можна набагато набагато більше, ніж 64000 елементів (дуже корисно для формування зображень CMOS)-синтаксис для автобусів комплексу (за допомогою множників і такі) стала надійнішою (ми звикли бачити netlisting завдання в залежності від випуску)-з 6.1.4 Library Manager тепер є осередки превью-урядування lib.defs покращилося-кінцеву якість навколишнього середовища (к-ть помилок) дійсно залежить від ДПК, просто змінюється ISR версія може повністю зламати PDK -...

Ой! oermens зробив .. спасибі за коментарі. насправді я все ще студент, і не бере участь у моделюванні ДУЖЕ ВЕЛИКИХ ланцюга ще. поруч з 64-розрядної версії можливостей ви сказали, і якась помилка дозволу, має будь-які нові функції були додані або 6.1.4 або 6.1.5 Suite? Новим важливим інструментом я маю на увазі .. (Ви можете передати мені, щоб онлайн короткої записці реліз?)

dgnani прав ........ 6.1.5 ISR1 ........ останньої і був значно поліпшений .....

як dgnani згадувалося, ваш CAD Manager інструмент буде той, хто може отримати доступ до каденції sourcelink. Якщо ви хочете більш конкретної інформації про випуск, не завантажуючи його ви можете спробувати Cadence форум, де кілька інженерів підтримки також посади. також відносяться до вашої версії PDK's відзначає, щоб побачити, які версії інструментів рекомендується, можливо IC615ISR1 занадто недавно і "не підтримується" (але не обов'язково несумісна). той одним з перших речей, ливарного буде вказувати, коли ви йдете до них з проблемами.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back