R
rabit
Guest
Я після Cadence стільникових Дизайн Підручник для верстки, каденція версія ic5141. Я добре працювати для підручника, поки в Глава 4 (~ / doc/celltut/chap4.html), під управлінням LVS з витягнуті макета і схеми. Я не можу отримати доповідь LVS як підручник список, LVS це не вдалося, і знайти такі повідомлення в 'si.log ": Почніть список з'єднань: Apr 22 00:07:56 2007 перегляду списку імен = (" auLvs "" витягнуті "" схема ") стоп-лист ім'я = (" auLvs ") ім'я бібліотеки =" підручник "ім'я осередку =" mux2 "Відкрити NAME =" вилучення "глобальні Lib =" основних "Запуск Художник Плоский Netlisting ... * * УВАГА недійсними зору клітини - 0 (невідомо) * * УВАГА недійсними зору клітини - 0 (невідомо) глобальна помилка: Не вдається знайти вимикач Cell Master, наприклад, +13 у cellView (mux2 видобутку) з viewlist "auLvs витягнуті схемою в Бібліотека "підручник". * * УВАГА недійсними зору клітини - 0 (невідомо) * * УВАГА недійсними зору клітини - 0 (невідомо) * * УВАГА недійсними зору клітини - 0 (невідомо) глобальна помилка: ........... ............ Я не знаю, чому! Чи можете ви мені допомогти? Спасибі, [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 50 хвилин: [/COLOR] [/size] я вирішив її, спасибі.