Cadence помилка!

N

nga_nguyen

Guest
Привіт, я хотів би використовувати каденцію документ, але, коли я використовую cdsdoc і відкритої бібліотеки є помилка: "веб-Брауер не може бути відкритий ... переконаєтеся, що з вікнами, вам доведеться використовувати IE 5.0 або пізнішої версії зі стандартної реєстрацією "? Хоча я використовую IE 6.0 так хто-небудь може допомогти мені вирішити цю проблему?

які на рівні ОС і використовувати? Ви не вимагає установки Internet Explorer, щоб почати cdsdoc. Якщо ви використовуєте Linux, довідатися свій Mozilla шлях, то посилання на Mozilla Netscape в тому ж каталозі ..... cdsodc в основному пошуку Netscape.

Привіт Skynet, але я використовую вікно ОС. Так як я можу зробити? спасибі

які інструменти ур використовуєте? Можливо, я зможу спробувати його .. інструменти як правило, працюють в Linux / Unix, заснованих

Привіт Skynet, це може додаткової інформації для і для findout рішення для мене. Коли я Увійти cdsdoc: / user1/cadence/IC5033/tools/bin/cdsdoc: не вдалося встановити LC_CTYPE поточної локалі en_US CDSDoc, версія 2.1 і тоді все, я відкриваю документ є та ж помилка! Чи можна вирішити?

привіт, якщо ви хочете, щоб відкрити cdsdoc ............ перший у відкритому терміналі opem Mozilla. потім відкрити cdsdoc. Це не створить жодних проблем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back