Cadence: Кроки по Функціональна перевірка синтезованого списку з'єднань

C

chip-monk

Guest
Як можна функціонально перевірити список з'єднань синтезовані з використанням RTL компілятора? Будь ласка, дайте кроки і відповідні команди. Дякуємо.

просто вказують на бібліотеки і запустити моделювання на список з'єднань.

Привіт, дякую за швидку відповідь. Я використовую VT стандартної бібліотеки стільниковий і немає файлу *. V, що містить всі ворота, такі як, і, інв і т.д., які використовуються в синтезованих список з'єднань. Отже, як же я вказую на бібліотеку ворота, коли я синтезував список з'єднань, SDF і *. Бібліотека файлів, але не Verilog файл з усіма ворота опису таких and2_1 або NAND і т.д., які використовуються в синтезованих список з'єднань. Щоб бути більш точним, я отримую помилки типу наступною в Cadence, коли я компілюють синтезованих список з'єднань, анотувати SDF файл в testbench, а потім використовувати ncelab команди. and2_1 g631; | ncelab (ф1 (B [8]), ф2 (n_15), оп (c_out )...): * E, CUVMUR (./gen_ks_sa1.v, 1817 | 12): наприклад 'test.ks_sa1_1. d9_1.a9_1.g631 "дизайну одиницю" and2_1 'не дозволено у "worklib.adder_ks9: модуль".

Ви ПОВИННІ Verilog бібліотеки для моделювання вашого дизайну. Існує немає інших способів імітувати список з'єднань. Інший спосіб - використовувати Confornal для формальної верифікації. Він підтримує *. Бібліотека в якості вхідних даних формату.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back