CADENCE ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВО

I

indranilh

Guest
Ось каденції tutorial.please відповідь мені свої цінні коментарі.

[Цитата = indranilh] Ось каденції tutorial.please відповідь мені свій цінний коментар. [/QUOTE] спасибі!

[Цитата = indranilh] Ось каденції tutorial.please відповідь мені свій цінний коментар. [/QUOTE] Дуже intrresting документа. Спасибі!

[Цитата = indranilh] Ось каденції tutorial.please відповідь мені свій цінний коментар. [/ Цитата] Привіт, спочатку я хочу подякувати вам, а що ви зробили громадську роботу вашого. Я не вдаватися в деталі, оскільки брак часу так просто, яку я помітив [Я вважаю, це було зроблено для студентів]: В каденції підручнику немає відстані між текстом і зображенням на рис. 1., Рис. 5, рис. 6 і є misstyping прямо перед рис. 4. "Аташе ..." Зустрічі керівництво також, здається, добре організована, в комплекті документів. Ось лише деякі зауваження, може бути корисно, може і ні. Якщо ж говорити про шари, імен, що використовуються в проектній документації буде більш вигідним. Так, наприклад, не "метал 1, метал 2, ..." але "Met1, MET2, ..." . І я думаю, якість зображення знаходяться в різкому контрасті з хорошою якістю документа LaTeX. Намагайтеся уникати використання Microsoft Paint, якщо ви зробили це. Це те, що я помітив в 5-6 хвилин.! Krivan

хороший підручник по обидві цифрові і аналогові. я хотів би, щоб наступні речі, які будуть додані вгору. ласка, здійснювати його за допомогою NCSU CDK так що кожен може використовувати tutorial.for цифрового дизайну можна використовувати ОМУ Цифровий CDK. Також ласка, завантажте матеріал курсу, як VHDL або Verilog код, що використовується в дизайні, а також сценаріїв. просто пам'ятайте, навіть якщо в перший запуск студенти не чому навчитися шляхом компіляції демо-дизайн, вони все одно будуть вчитися, як використовувати інструмент, а також вони будуть знати, інструмент налаштований правильно. в надії побачити аналогові макет, VCAT автотрасувальник підручник від вас. Також було б добре, якщо у вас підручник для ВМС моделювання, RC synthesys, пост synthesys моделювання (я не бачив підручник з цього). заклад

Велике спасибі. Я дійсно їх потребують. Я бажаю вам кращих

хороший документ для обміну подякувати

Ось каденції tutorial.please відповідь мені свої цінні коментарі
Привіт, я віддаю собі звіт у своїй старій посаді .. Має посилання або підручник був видалений? Я не можу знайти прихильності більше. Чи є можливість завантажити ще раз?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back