C програма для конвертації GMT щоб IST

E

e shade

Guest
Привіт друзі, Чи може одна допомогти мені в цьому перетворення для мого проекту ...

Привіт друзі, Чи може одна допомогти мені в цьому перетворення для мого проекту ...
яка програма вам потрібно, це просто питання віднімання 5:00 і 30 хвилин (28 хвилин якщо бути точним)

Ні, мені потрібно додати 5 годин 30 хв 20 сек, з урахуванням дата, місяць і рік в рахунок.

привіт ви знаєте, що робите, то в чому проблема? мл

Привіт мл, в той час як додавання часу, я повинен розглянути місяць і рік (високосний рік або не дуже), щоб збільшити кількість днів, так що я можу отримати будь-яку логіку або коди з меншої складності, щоб досягти цього.

привіт скажи мені одну річ, з якою ви читаєте фактичний час (GMT). мл

Привіт мл, я читаю час від модему GSM, мережі провайдерів пропонують час в GMT форматі, де, як я хочу, що в IST форматі ...

Привіт там можуть бути деякі настройки в модем для перетворення часу в залежності від географічної зони (я так думаю). в іншому випадку вам доведеться написати кілька рядків (обов'язково), щоб перетворити те ж саме. мл

Ok мл, спасибі, я використовую модем WAVECOM, я буду чекати ще деякий час, як деякі можете створювати простий код. ще я постараюся ретельно лінії і розміщувати свій код ...

привіт якщо ви спробуєте це з самим собою, є багато переваг, ви знаєте, що ви написали так що ви можете внести зміни легко, навіть якщо ви робите деякі помилки в перший раз, ви не будете робити це на другий attempt.when це було написав на когось іншого, спочатку це буде важко зрозуміти (кілька разів ми нічого не розумію), як це хтось чужий brain.if ви пишете, і люди тут вирішити помилки в тому, що вони будуть пояснювати, що стало неправильне мл

Спасибі за вашу пропозицію мл, у зв'язку з браком часу лише я шукаю для help.Ok я WLL намагатися з усіх сил.

Привіт я забудьте залишити тут, я отримав дату і час з самого модему, дозволяючи команді. AT + CTZU = 1 Спасибі за все.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back