ByteblasterII СЧ?

L

leonqin

Guest
Прошу її на altera'MySupport, і вони сказали мені, що вони не забезпечують.

Якщо ByteBlaster М. В. нормально вона в мене

Привіт Це схема BBII. Я тестував його з Циклон і EPS1

Доброго дня Так, це працює для мене з QII 2.2sp2 повне і деякі веб-

Є хто-небудь спробує використовувати Quartus 3,0 ByteBlaster II?

[Цитата = wpwang] чи хто-небудь спробує Qu @ RTU, 3,0 використовуватися ByteBlaster II? [/ Цитата] Хороше питання. Я постараюся його ByteBlasterMV.

він працює з Qu @ RTU, 3.0 та ByteBlaster II. Ви можете спробувати це.

[Цитата = mhmhmh] Доброго Це схема BBII. Я тестував його з Циклон і EPS1 [/ цитата] Цей дизайн виглядає дуже знайоме. Він використовує 74HC244 як ByteBlasterMV. Просто використовує два з них. Вам потрібно два? Ви перевіряли її EPCS1SI8? Впевнені? І це дійсно працює? Справді? Чому я повинен витрачати 150, - EUR за крихітний 74HC244? Дизайн "grivin" [URL = http://www.mcu.cz/atm/index.php?action=download&filename=byteblasterII.pdf&directory=EDA &] тут (ви повинні зареєструватись) [/URL] виглядає набагато складнішою ! Especialy "Перемикачі" є IMHO не дуже симпатично.

Рішення mhmhmh є правильним. Це простий BII версії і може добре працювати. Я просто використовувати цей шлях. Загальна вартість становить всього $ 2,00 Але це тільки підтримка 2.5v/3.3v/5v. Звичайно, офіційні СЧ від @ ltera дуже складна. [URL = http://www.pld.com.cn/bbs/dispbbs.asp?boardID=4&replyID=2586&ID=531&skin=1] Ось BII фото [/url] Вона може підтримувати 1,8 і навіть нижче напруги.

BBMV використовується для EPC1, EPC2, EPC4 .. Вона має тільки один 74HC244. BBII використовується для EPS1, EPS4.BBII є більш складним з деякими компонентами!

але чому я протестувати його і не працює? може бути, я не роблю ти не так?

[Цитата = "Міро"] [цитата = mhmhmh] Доброго Це схема BBII. Я тестував його з Циклон і EPS1 [/ цитата] Цей дизайн виглядає дуже знайоме. Він використовує 74HC244 як ByteBlasterMV. Просто використовує два з них. Вам потрібно два? Ви перевіряли її EPCS1SI8? Впевнені? І це дійсно працює? Справді? Чому я повинен витрачати 150, - EUR за крихітний 74HC244? Тому що це 74HC244 обробляються з любов'ю 3 мільйони доларів підібрати і розмістити машини! (І тому, що ви розумієте, що вони повинні амортизувати підібрати і розмістити машини LOL:! D

Просто використовувати свій вільний ByteBlasterMV з модифікацією успішно програма EPCS1 в Quartus II 4.0SP1 (о;. 1 Підніміть контактний 19 з hc244 і підключити його до GND 2 Підійміте контакт 8 з hc244 і підключити його до контакт 4 LPT 3 Підніміть .. контактний 17 з hc244 і підключити його до контакту 5 з LPT 4. Cut зв'язку між висновками 7 / 10 від LPT і замінити 6 / 10 з'єднання (визнає ByteBlasterII замість М. В.) 5. Потягніть висновок 15 з LPT до загального проведення 6. Підключіть контакт . 12 з hc244 з контактом 8 з flatcable 7 Підключіть контакту 3 hc244 до контакту 6 з flatcable от і все (о;

просто шукає BBII.thank вам все те, я спробую.

Шановні davorin, Ви описали спосіб змінити ByteblasterMV до ByteblasterII. Якщо нижче, то схема працює?
4i78prc.jpg
Хто-небудь використовувати цю схему в програмі EPCS16? З повагою, ep20k

Доброго дня, хоча дискусія дещо застаріли, я хочу поставити мій ByteBlaster II сумісний дизайн, що деякі клієнти, і я використав так років. Гербер файли і *. GWK для восьмикратний плати включені. Якщо хтось міг би використовувати оригінальний дизайн Інтегра станції, будь ласка, відправте PM У мене також є варіант решітки ISP-кабелю. 2 шари PCB використовує галузеві стандарти 6 міл (0,15 мм) технології з 12 міл (0,3 мм) отворами. PCB призначений, щоб відповідати Sub-D 25 у випадку з краю встановлений Sub-D і 10-контактний роз'єм, для 10-контактний роз'єм вирізу не потрібно. Це виглядає дуже схоже на $ 19 кабель, представлених у групі користувачів. У лабораторних умовах, вона може бути використана без діла, а також. В якості додаткової зауваження: JTAG програмування знаходиться в робочому стані з довгими плоских кабелів (1 м і більше), А. С. програмування може бути проблема з більш ніж 20 см. Таким чином, добре мати знімні кабелі. З повагою, Франк

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back