ByteBlaster в Windows 7

Z

ZigaM

Guest
Здравствуйте. У мене проблема з ByteBlaster в Windows 7 (32 біта). Коли я хочу, щоб додати обладнання в Quartus він каже: драйвера режиму ядра не встановлені. Мій LTP порт працює нормально, так що проблема полягає в Altera. Кабель прекрасно працює в Windows XP. Я перевірив allready деяких форумах (в тому числі це), але я не знайшов корисним допомогу. Спасибо за будь-яку відповідь.

Якщо у вас є труднощі з сумісністю, може бути, ви можете спробувати запустити XP-режим в Win-7 .. Microsoft пропонує цей завантаження: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx Я не знаю, чи працює чи ні, я не пробував його, себе, але було б хочуть почути від вас про результати .. IanP: D

Я повинен повідомити вам, що це не працює: крик: Я думаю, що установка XP ще раз :) Але все одно спасибі.

Якщо кабель просто відмінно працює на тій же системі з XP, то це не паралельного порту в BIOS проблема. Це драйвер для Windows 7 проблема. Був Win7 стверджував, що підтримується у версії Альтера Quatus II? На 64-бітних системах це може статися, якщо драйвер не підписано правильно. Але я не вірю в MS документи щодо їх підписання політики. У вас є 32-бітових систем. Ви можете піти в диспетчер пристроїв і подивитися, якщо пристрій доступно тут. Якщо це перевірити водія деталей. Якщо мова йде про підписання проблеми, ви зможете знайти там попередження. Якщо це не проблема, як повідомляється на будь-який з вкладок драйверів деталі, слід зазначити, файли, пов'язані з драйверами, а потім перевірити вручну, що вони існують на їх requried місце. У випадку відсутній або пошкоджений, ви можете скопіювати файли драйвера вручну з папки Альтера (\ Altera \ 91 \ Quartus \ Drivers \ USB-бластер). Або просто намагаються зробити за допомогою "оновлення драйвера" керівництво \ Altera \ 91 \ Quartus \ Drivers \ USB-бластер

мікроядра подяку за допомогу, але я посилаюся на ByteBlaster (LTP до JTAG) не USB-бластер. Але я згоден, що проблема в драйверах. Я думаю, що Quartus не знаходить LTP-порт. LPT порт у порядку. Я оновлених драйверів. Дивна річ, коли я змінити настройки порту від LPT1 на LPT2, Quartus не знаходить ByteBlaster. Коли я повернутися до LTP1, можна вибрати ByteBlaster але я не можу вибрати порт.

Привіт всім, Я експериментував з тією ж проблемою. Altera стверджує, що його водій працює на Windows Vista / 7 (а не 64-розрядних систем), але реальна справа, що я не міг зробити ByteBlaster працювати я спробував з рідним паралельний порт, паралельний порт PCI, Virtual Windows XP і зробити деякі зміни в реєстр (наприклад, у цій темі [url = http://www.alteraforum.com/forum/showthread.php?t=620&page=3] ByteBlaster не з'являється в апаратній - Сторінка 3 - Форум Altera [/URL]) з будь-яким результатом. Я все ще шукаєте, і може бути коли-небудь ми могли б вирішити це питання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back