BSIM4 і Spice3f5

E

ethan

Guest
Я помітив, що BSIM4 був офіційно випущений. І я також читав README файл S від BSIM4 смоли файл і виявив, що частина Spice3f5 вихідний код необхідно змінити. Так як я хотів би, щоб спробувати об'єднати BSIM4 і Spice3f5 версія, і я не торкнувся цієї області насамперед, я задаюся питанням, чи є деякі люди на цій BBS працював цей вид поля до (або BSIM3 і Spice3xx версія раніше)? І те, що загальна процедура з використанням нових випустила BSIM4? Потрібно звернути увагу на деякі конкретні речі, коли я можу змінити вихідні коди і компілювати їх? Спасибі, дуже багато. Етан

Гей Етан, якщо і додали BSIM4 в спецій 3F5 ... Plz допомагають мені і в цьому ... їм робиш проект, в якому мені треба ж ... IMA студент ... дивлюся вперед до ур відповісти Thnx

Як BSIM3 на рівень 1 моделі .. BSIM4 просто додавання BSIM3, де вони вміщують інформацію про тендер субмікронних і нанорозмірних пристроїв. Я також нового в цій моделі, але, як я знаю, якщо ваш проект не пов'язано з дуже низьким W і L, то результат не набагато відрізнятися від BSIM3 результат. Якщо ур використанням 0.12μ технології і нижче (у даний час 50N), в дизайні то й, на жаль, ефект вашій схемі. Ви повинні йти на веб-сайті Berkleys або знайти Uyemura останній книзі субмікронних НВІС дизайну. На додаток, одержали список параметрів, що у BSIM4 .. Я отримав книгу, але в мене не було scanneers .... я подивлюся, що я можу зробити, але я не обіцяв

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back