BPSK модулятор для задачі вимірювання RFID

W

wing0

Guest
Я моделювання зворотного розсіювання PSK модулятор для RFID-транспондерів використанням графічних наставника. Тим не менше, я не в змозі виміряти модульованого сигналу. Моя схема заснована на: www.mwrf.com/Files/30/13722/Figure_04.gif Спасибо.

[Цитата] Тим не менше, я не в змозі виміряти модульований сигнал. [/ Цитата] Ви бачу ніяких причин, чому схема повинна працювати як модулятор? Я припускаю, що малюнок помилку.

Ваша схема повинна працювати за умови, що MOS M1 діє як варакторного. Ви можете знайти докладну інформацію по наступному посиланню: http://www.iannaccone.org/data/95.pdf привіт.

У схемі, як показано, М2 короткого замикання на виході.

Чому М2 короткого замикання на виході? За даними журналу, M2 працює як резистор, так що незначне потужності на антену надходить в модулятор. Я годую носія (900MHz) в Cout і я можу оцінити свій вихід в тій же точці використанням бі-порт. Так я вимірювати не так або не так? Спасибі.

Я думаю, що ви повинні використовувати модель антени (ймовірно, RLC), з'єднаних паралельно, щоб Cout, отримавши несучою частотою (900 Мгц). Тоді ви повинні виміряти розсіяного сигналу за допомогою спрямованого відгалужувачі.

RLC схема для моделі антени серії RLC або паралельного RLC? Я використовую Mentor Graphics для мого моделювання. Чи можу я дізнатися, як побудувати спрямований відгалужувач в Mentor Graphics?

Це залежить від типу антени ви збираєтеся використовувати: відкрите диполя можна розглядати як серію RLC, рамкова антена, insetead, за допомогою паралельної RLC. Ці моделі є першим наближенням oredr фактичної моделі і дійсні близькі до резонансу. Я ніколи не використовував наставник графічний симулятор, так що я не знаю, як модель спрямованого відгалужувачі. Я thinkink, якщо ви можете використовувати альтернативний метод.

Це вихідного сигналу правильно? Я виміряв сигналу між моделлю антени і модулятора.

Сигналу, в принципі, цілком коректно, beacuse у вас є зміна фази при кожному переході, але мені здається, що є деяка амплітуда питання. Ще пару речей: 1) швидкості передачі даних, в моделюванні, є дуже високою: такий же, як несучої частоти. Я думаю, ви повинні зменшити її, щоб мати краще уявлення про те, амплітуда спотворень при occours переходу. 2) Якщо ви відправляєте на модулятор псевдовипадкові дані, а годинник, ви повинні бути в змозі бачити і очей-діаграми використовуючи накопичений ділянок. З повагою.

Я використовував низьку швидкість передачі даних для мого моделювання. Я дізнався, що амплітуда викиду на переходах. Як подолати амплітуда проблема?

Краю вам сигнал даних дуже гострі. Я думаю, що передачі фільтра повинен бути використаний на даних перед їх відправкою на модулятор. Ви можете просто спробувати, щоб уповільнити час наростання / спаду даних генератора в моделюванні. Ви також можете спробувати зменшити Q системи введення низького значення резистора до антени. З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back