[Boost Converter] Як зробити так, щоб внутрішня POWER MOSFET

Y

YC

Guest
Експерт Привіт!

У мене є кілька питань.
Нормальні Boost перетворювача НЕ VOUT Pin.(Шотткі)
Наприклад,
INPUT 3.7V
OUTPUT 25V
Mosfet управління затвором напруга 25V
Як я можу зробити владу драйвер затвора поставок?
Boost перетворювача не має інформації про VOUT.
Можливо чи, High Voltage MOSFET dirve низькою напругою?

Я дуже заплутаною.
Будь ласка, допоможіть мені!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Привіт, PARK
Наскільки я знаю, є багато DC / DC IC до Drive воріт MOSFET, такі, як Максим, ST т.д.
І я сподіваюся, вкладення можуть допомогти вам трохи.

Деякі ливарні надати Л.В. та високовольтних пристроїв у тому ж процесі.Але водіння можливості пристрою HV буде дуже низькою, оскільки
1) оксид набагато товщі (до 10 разів, то LV)
2) вони залежатиме від LV
Ви отримаєте дуже великий території, розташування транзисторів і в результаті отримати високу ціну вашого IC.
Для підвищення ефективності сучасних MOSFET влади виготовляються з конкретним процесом (подвійної дифузії або траншею вертикального транзистора) відрізняється від звичайного процесу логіки.Обидва з них використовують субстрат як витоку транзисторів і це робить їх несумісними з будь-яким аналоговим або логіки процесу.

Більшість HV терпимо процеси (навіть ті, розроблений спеціально для харчування) може обробляти тільки 5V по воротах (хоча витік може обробляти понад 70В).Таким чином, можна легко керувати силою NMOS від підвищення Конвертор тому що ви можете водити його з рівня вхідної напруги (у вашому випадку 3.7V).Ви повинні перевірити технологічної документації з вашого Fab щоб дізнатися, що ваші пристрої здатні.

Є кілька способів поліпшити пристрій HV,
U також може спробувати змінити структуру пристрою це зробити.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back