Bluetooth і ПОС

S

Slayerza

Guest
Привіт,
Мені необхідно отримати Bluetooth (клас 1 або 2) інтерфейс для проекту з використанням ПОС.Як це зробити?Я бачив деякі з цих модулів Bluetooth, але вони якісь блага?

Спасибо
Slayer

Firmy przemysłowe dobrze wykorzystały okres spowolnienia gospodarczego i w czasy lepszej koniunktury wkraczają na światowy rynek z zupełnie nowymi produktami i rozwiązaniami.

Read more...

Є багато модулів поза там, і ви повинні знайти те, що має стек включений, якщо ви використовуєте ІА ПОС.

Я erlier використовували одну з www.free2move.se,
який реалізує SPP профіль і працює як послідовного порту.Ви підключаєтеся до нього як до послідовного порту з MCU і немає необхідності в установці будь-яких BT або Двійники, то
комп'ютер може виявити цей модуль як BT послідовний порт.Послідовний порт можна буде отримати як звичайний послідовний порт на комп'ютері.

Є також модулі підтримки інших профілів, наприклад, hedset і Двійники, якщо ви хочете що-небудь інший вигляд пристрою.

З іншого боку, якщо більше загальної підтримки БТ необхідна, як і ваші ПОС повинні бути в змозі acess whatewer виду BT devic потрібно Хава на БТ стек runnig в ПОС і Thats не варіант.

Щодо мене

Ok, щоб SPP протоколу в самом деле один мені потрібна, оскільки це в короткостроковому діапазоні телеметрії ринку.Але чому це не варіант для роботи з Bluetooth стек на ПІК?

Ура
Slayer

Їм не найдосвідченіших BT особи там, але я б з'ясувати, як підтримувати БТ на один проект Dont я думаю, що повний стек BT реалізацій є невеликим і досить просто зробити в ПОС

Smalles рішення я бачив близько 40K з необхідністю близько 8k ОЗУ.

Щодо мене

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back