Bluetooth верхніх шарів стека

P

pinseeker

Guest
У мене є додаток яке я повинен спілкуватися з Bluetooth пристрою з використанням протоколу RFCOMM.Я не настільки знайомий з Bluetooth або профілі!Мій питання, якщо я використовую Модуль Bluetooth з Serial Port Profile прошивки, значить, я буду мати доступ на рівні протоколу RFCOMM?

Буду вдячний за будь-яку допомогу, надану ....

Спасибо

DivX TV to hub, który udostępnia wiele kanałów i usług internetowych w kompatybilnych urządzeniach. Pierwszymi odtwarzaczami, które skorzystają z możliwości jakie oferuje DivX TV będą najnowsze urządzenia Blu-ray firmy LG. Nową funkcjonalność wprowadza firmware BD.8.31.317.C dla playerów serii BD550/BD570/BD590. Dzięki … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576491,DivX-TV:-kolejna-odsona-telewizyjno-internetowej-wojny-o-serca-i-umysy-uytkownikw.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Для реалізації SPP Ви повинні бути здійснені до RFCOM.Більш детальна інформація в документації SIG.

На самом деле я розробці однієї програми з ТИ мікроконтроллер і Bluetooth Serial модуля (даний модуль не має Facilites, я починаю свою програму письмовому протоколі HCI транспортом, наступним протоколами ін) ...

Горкіна.

Дякую, це значить, що я можу отримати доступ до протоколу RFCOMM безпосередньо і в обхід SPP взагалі?

Крім того, Bluetooth модулем, що ви використовуєте?

Якщо я пишу програму, що використовує RFCOMM це буде необхідно пройти через Bluetooth тверджень?

Спасибо

Привіт брате!

RFCOM є лише одним шаром.Наступний шар, є послуги, один ці послуги SPP.
Я використовую BT3014 модуль з MSP430F1491 і один USB-ключа.

Немає необхідних дозволів, тому що не мають доступу до радіо-апаратний шар.

Горкіна.

Привіт Горкіна

Що провідним інтерфейсом ви користуєтеся між модулем BT і мікроконтролерів?SPI, UART, RS232 ...

Який найкраще підходить для високих швидкостей передачі даних?

Спасибо .... знову ....

Pinseeker

Для фізичних перевезень між мікро і БТ модуля, я використовую TTL низької напруги UART @ 115200 біт.

Найкращим рішенням є USB (у разі PC, тому що комп'ютер UART є обмеження швидкості), але для загального призначення, серійні рішення більш легким для розвитку та оцінки.

Горкіна.

привіт,

Чи намагалися ви цю книгу раніше?Може бути, це одна допоможе ...

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=443682 # 443682

Спасибо ..

Чи можете ви запропонувати інші книги з Bluetooth?

Pinseeker

Горкіна пише:

Привіт брате!RFCOM є лише одним шаром.
Наступний шар, є послуги, один ці послуги SPP.

Я використовую BT3014 модуль з MSP430F1491 і один USB-ключа.Немає необхідних дозволів, тому що не мають доступу до радіо-апаратний шар.Горкіна.

Я на самому справі, як завершити свою програму за допомогою спеціальної Conexion (іншими словами, не сумісні зі стандартними SIG).

Я моєму випадку, я пишу HCI і L2CAP шарів, basead в SIG1.1

Горкіна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back