Bluetooth аудіо зв'язок

M

mann.creative

Guest
Гей PPL б і плз дайте мені knw чи є зв'язок (кажучи) можна у період з 2 мобільних телефонів за відсутності мережі GSM ...... [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/size] Також я wud хотілося б знати чи є така річ існує ???????? якщо так WER може в доступі його ? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/size] Терміново !!!!!!!!!!!!: крик:

Проблема забезпечення в будь-який стільниковий телефон, можливо, були написані таким чином, що звук, отримані через порт BT йде на GSM / CDMA модем в ньому, або навпаки. Так ось ваші вимоги до маршруту голос з одного гарнітура для інших з мобільного телефону в якості маршрутизатора. Я відчуваю, що це не можливо просто так. Може бути, деякі налаштування програмного забезпечення на мобільний телефон не потрібно.

[Цитата = mann.creative] Ей PPL б і плз дайте мені knw чи є зв'язок (кажучи) можна у період з 2 мобільних телефонів за відсутності мережі GSM ...... [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/size] Також я wud хотілося б знати чи є така річ існує ???????? якщо так WER може в доступі його ? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/size] Терміново !!!!!!!!!!!!: плакати:. [/Quote] Ні це завдання безпосередньо не можливо. Як відзначає "jossion" у попередньому пості, деякі моди може бути зроблено так, що два телефони можуть спілкуватися через Bluetooth модуль вбудованого Cheers

N спасибі jossion pranam77 .... я Atlast отримали відповіді, хоча пізно ... я хотів би знати, якщо у хлопців knw HW гучного зв'язку BT робіт ......?????: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back