Bluetooth Веб-камера

R

rina_1220

Guest
Ей там. У мене є USB веб-камера, і я хотів, щоб адаптувати його для того, щоб він бездротової. Хто-небудь знає як це зробити? Чи можна / варто робити?

якщо і є Nokia Series 60, що телефон має камеру, і можна використовувати в якості Bluetooth webcam.try використовувати Remote S60 pro.download і встановити як на комп'ютер і phone.u можете завантажити її на www.s60world.com гуд :) удачі

Так. У мене є 6111 Nokia мобільний телефон. Але це було не те, що я мав на увазі. Я хочу, щоб моя черга USB веб-камери в бездротової один ... все одно спасибі

Ви думаєте про бездротової передачі відео реального часу, використовуючи Bluetooth

В основному, я думаю, що Є 2 проблеми По-перше -> Не вистачає пропускної спроможності (може бути) давайте припустимо наступне. BT Dongle з спектру BT. 1.1 (не EDR BT) Веб-камера роздільною здатністю 640x480 Глибина кольору: 32 біта / піксель Частота кадрів: 24 кадрів / сек таким чином (640) * (480) * (4) * (24) = 29,49 Мбіт / сек і Bluetooth тільки забезпечує макс 738kbps (або 783kbps) у будь-якому випадку потрібна швидкість передачі даних не можна отримати за допомогою Bluetooth. По-друге -> USB пристрою необхідно підключити до USB-хоста. Більшість USB-мікроконтролери навколо буде діяти тільки в якості раба і тому не може opperate як хост-пристрої. Як таке веб-камера USB не буде взаємодіяти безпосередньо з MCU хоча Є деякі роботи обхідні (це дуже важко, тим не менше) Cheers Slayer

Wireless USB може вирішити цю проблему, в теорії, макс швидкість 480 Мбіт / с WUSB є.

Ви можете використовувати ваш мобільний телефон як Bluetooth бездротової веб-камери за допомогою програми Mobiola Web Camera. Перевірте це на сайті Warelex: [URL = http://www.warelex.com/products/webcam/index.php] Mobiola Webcam [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back