BJT (NPN) фізичних допомогою операції!

J

jinyong

Guest
У мене є тільки кілька запитань з фізичної діяльності BJT.

1) Zeghbroeck книга Ван говорить, концентрації носіїв змінюється лінійно між граничними значеннями, як очікувалося при використанні в припущенні, що ніяких істотних рекомбінація відбувається в квазінейтральних регіонів.Чому б змінюватися концентрація носіїв у разі відсутності рекомбінації.Які причини неосновних носіїв заряду в випадаючому щільності при переході на переході.

2) Якщо надмірна концентрація неосновних носіїв є найвищим в EBJ і низькі на CBJ то як більшість електронів отримати зібрані на колекторі?На CBJ електронної щільності тільки np0 НЕ np0 * е ^ VBE / VT?Як це працює?Я думав, більша частина інжектованих електронів з емітера припустити, повинні бути зібрані на колектор?

Спасибі.

Для 1) Один з механізмів провідності в BJT є результатом ширини підстави, малих і aceleration електронів, якщо у них досить aceleration зламати бар'єри і бази провідності буде зроблено, і що означає зміна швидкості і зміна концентрації носіїв.

2) answear: 1) дає ті answear цього

jinyong пише:

У мене є тільки кілька запитань з фізичної діяльності BJT.1) книга Ван Zeghbroeck говориться, концентрації носіїв змінюється лінійно між граничними значеннями, як очікувалося при використанні в припущенні, що ніяких істотних рекомбінація відбувається в квазінейтральних регіонів.
Чому б змінюватися концентрація носіїв у разі відсутності рекомбінації.
Які причини неосновних носіїв заряду в випадаючому щільності при переході на переході.2) Якщо надмірна концентрація неосновних носіїв є найвищим в EBJ і низькі на CBJ то як більшість електронів отримати зібрані на колекторі?
На CBJ електронної щільності тільки np0 НЕ np0 * е ^ VBE / VT?
Як це працює?
Я думав, більша частина інжектованих електронів з емітера припустити, повинні бути зібрані на колектор?Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back