- = BIST і спогади = -

D

dmitryl

Guest
Привіт, При складанні пам'яті RAM, можна вибрати, чи буде воно чи не містити BIST? Чи існують безкоштовні інструменти на ринку, які здатні генерувати BIST логіка? Як правило, увага повинна бути врахована при створенні BIST логіка? Спасибо!

Компілятор пропонує додати ще один порт для апаратного BIST, але звичайно не BIST себе. Я не знаю, безкоштовний інструмент. Скільки спогадів апаратно BIST, один декілька?, Необхідно оцінити час самодіагностики тест, якщо у вас в паралелі іншого тіста ...

RCA, "Я не знаю, безкоштовний інструмент", - так, що інструмент може генерувати BIST для пам'яті? які з них ви могли б порекомендувати? Що стосується самодіагностики контролера, це завжди те ж саме (від проектування до розробки)? Якщо я хочу, щоб перевірити кілька спогадів паралельно, я повинен мати кілька контролерів BIST? Наскільки я знаю, немає необхідності створювати для кожного BIST пам'яті - один BIST можуть бути розділені між декількома спогади або, іншими словами, спогади на чипі можуть бути згруповані для одного використання самодіагностики. Хіба це правильно? Не могли б Ви дати більш детальну інформацію? "Ви повинні оцінити час тесту BIST" - як я можу це зробити? BIST працює на декількох алгоритмів, які не є тривіальними на все ... Як ця оцінка може бути зроблено? Заздалегідь спасибі за відповідь! [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Повідомлення додано в 13:00 ---------- Попереднє повідомлення було в 12:46 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Як правило, увага повинна бути врахована при створенні BIST логіка? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---- ------ Повідомлення добавлено в 13:32 ---------- Попереднє повідомлення було в 13:00 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Не могли б кілька спогадів бути перевірені паралельно одним контролером BIST?

Tessent інструмент наставник може генерувати BIST. конспектів і каденція хтось теж. Кількість операцій читання і запису показують, скільки такту потрібно, то з частотою ви знаєте випробування часом. Якщо у вас є двигун на декілька спогадів ви серіалізовать BIST.

"Якщо у вас є один двигун декілька спогадів ви серіалізовать BIST" - це означає, що самодіагностики контролера буде перевіряти Спогади один за одним або вона буде розглядати їх як одну велику пам'ять? Як велика площа робить BIST надбудова (скажімо, у% від перевірених області SRAM)? Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back