BGA пакет пайки на FR4 матеріалу

I

info_req

Guest
Чи є проблеми з пайки BGA пакет на FR-4 maetial. робить Tg ламінату може порушити ламінат proprties.? Насправді ми проектування друкованих плат для BGA-676 контактному корпусі. Питання ж FR-4 матеріалу служать мети або ми повинні змінити матеріал FR-5 або polymide або який-небудь інший матеріал. Завдяки експертів.

Більшість Плити виготовляються з FR4, я зробив BGA конструкцій вже більше 7 років і ніколи не використовував нічого, крім FR4. Багато життя залишилося в FR4 ще. При використанні безсвинцевим процесу я хотів би подивитися на гідному FR4, тобто з 170 Tg він також працює до низьких ГГц's

Пайка профілі для BGA не відрізняються від інших компонентів SMD. Назва "FR4" не точно визначити температуру поведінку, ви повинні мати ламінат підходить для безсвинцевого пайки, припускаючи, що ви є.

Забув, як є деяка інформація МПК на всі плати засновані! Подивіться на "Розробка та впровадження процесу складання для BGAs" IPC-7095B

Оздоблення більш важливо, що матеріал. Я завжди використовую ENIG (золото занурення), на площину колодки.

Спасибі за всіх вас. Це дійсно допомогло.

привіт, допоможіть мені на тему антен у пакеті на 2,4 ГГц І. проблема дизайну прикладом для антени 5 * 5 багатошарових або у пакеті на частоті 2,4 Ггц, тому що використання цієї антени в SIP (система в упаковці). Ват технологій, які використовують для вирішення проблеми? бак ви

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back